15 страхотни идеи как да превърнете старите си мебели в луксозни

15 страхотни идеи как да превърнете старите си мебели в луксозни

Старите мебели не са просто неща, които сме употребявали много. Голяма част от тях са стари, точно защото отдавна вече не са модерни. В много от случаите обаче има начин да им се вдъхне нов живот. Всъщност, с малко работа, можете да конвертирате всяка стара мебел в дизайнерски предмет, който е направо неразпознаваем, в сравнение с това, което е бил преди. Избрахме 15 от най-добрите идеи за преобразуване на стари мебели,за да се уверите сами. Надяваме се, че ще ви помогнат да преобразите дома си.

За целта ви трябват малко фолио, боя, възглавнички и много въображение. Всички необходими неща може да откриете в многото магазини за дома. Просто решете какво точно желаете./jenata.blitz.bg

 

Коментирай

Аврора

Аврора 12.07.2018 20:22

И как човек да види гениалните ви идеи, като тъпи реклами и съдържанието закриват точно новите предложения с преправените мебели?! Не, Блиц, аз бях дотук! Няма да се тормозя повече с безумния ви софтуер, отивам другаде, където може да се прочете нещо смислено!

Стефко58

Стефко58 23.07.2018 20:33

Бе аз дялках един дъб 2 години,че взех направих маса,чак колежката Дияна го хареса.Сега от дръжки за брадва ще правя пейка,и по малка пейка за внучетата.