logo

32-годишна девствена православна още се пази за съпруг, защото... (СНИМКИ 18+)

32-годишна девствена православна още се пази за съпруг, защото... (СНИМКИ 18+)

Кристина Букарам има ливански и еквадорски корени и пази невинността си за първата брачна нощ

Кристина Карильо-Букарам има милион последователи в YouTube и толкова на Instagram. Тя има какво да покаже и да каже. Запознайте се с Кристина Каррило-Букарам, на 32 години. Еквадорска и ливанска кръв текат в нейните вени. Тя е веган и успешен блогър. И също така - девствена.

В социалните мрежи Кристина е по-известна с псевдонима си FullyRawKristina. В канала си в YouTube има абонирани близо 1 милион души. 

Обикновено момичето споделя видеоклипове, на които показва какво яде и как се поддържа във форма. Но наскоро тя призна пред камерата , че все още е девствена!

"Израснах в семейство на православни християни. Забраната за сексуални контакти преди брака е една от основите на моя мироглед. И аз все още се придържам към ценностите, които внедрих в детството си", споделя Букарам. 

Видеото е гледано от над половин милион потребители. Клипът е записан на Бали преди две години, но Кристина твърди, че той все още е актуален и нищо не се е променило от тогава. 

Освен факта, че Кристина се пази за бъдещия си съпруг, има още една причина, поради която успява да запази целомъдрието си - липса на време.

"Започнах да работя на 18-годишна възраст. Прекарах цялото си ежедневие, цялата си страст и сексуална енергия за кариерното развитие. Казано по-просто, аз не бях на път към гаджетата", разкри още тя. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

RoxyM

RoxyM 16.04.2020 17:15

Е, дано успее да си намери някой като се пенсионира. :))

Алекс

Алекс 27.03.2022 22:37

Прекрасно! Нека поне една жена да се похвали със същото!!!