logo

4 признака, че една жена е станала досадна лелка!

4 признака, че една жена е станала досадна лелка!

Признайте си - вечно мрънкащите тетки са изключително неприятно „явление“

Мнозина смятат, че жените стават непоносими с възрастта и изведнъж се превръщат в „лелки“, „тетки“ и т.н. Определено на никоя жена не й е приятно да научи, че се е превърнала в лелка, а да не говорим, че няма мъж, който да е ОК с идеята, че половинката му е зле изглеждаща и вечно мрънкаща тетка.

Именно заради това от jenata.blitz.bg събрахме няколко сигурни знака, чрез които да разберете, че сте се превърнала в досадна лелка или че половинката ви е станала такава.

И така, един от ясните признаци на трансформация в „лелка“ мнозина смятат, че е постоянното недоволство и мърморене. Такива жени не са в състояние да се радват на малките неща и са способни да намерят кусур на всичко и всеки около тях.

Следващият важен показател е постоянното желание за обсъждане на някого – т.н. клюкарене. Казват, че страстта към клюките се появява с възрастта, но изглежда е признак на скучен и незадоволителен живот, в който основното забавление е да наблюдават и коментират провалите или успехите на другите хора.

Отказът от всичко ново може да бъде още един сигнал за една истинска лелка. Такива жени не искат да променят живота си или по някакъв начин да се открояват от вече установения им начин на живот.

Интерес изключително и само към семейния живот и пълно отричане на нечия индивидуалност също предполага, че една жена се превръща в една от досадните „лелки“. По правило те не могат да приемат факта, че децата им не са тяхна собственост и в същото време не могат сами да се радват на живота, които имат.

Важно! Това са основните признаци, издаващи досадните лелки. Заради това, мили дами, ако не искате и вие да се превърнете в една от тях имайте едно на ум. Скъпи господа, ако усетите, че половинката ви прави някое от тези неща – най-добре поговорете с нея и я „спасете“ докато още не е прекалено късно. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!