logo

7 доказателства, че бракът с разведена жена с дете е много добър

7 доказателства, че бракът с разведена жена с дете е много добър

В крайна сметка жените с деца имат много предимства пре достаналите

Често мъжете се страхуват от връзки с жени, които вече имат дете. Те смятат, че такава жена, заедно с детето й, ще се превърне в тежест за тях.

Стана ясно как мъжете избират половинките си! Истината определено няма да се хареса на много дами!

Оказва се обаче, че това въобще не е сигурен развой на събитията. В крайна сметка жените с деца имат много предимства пред останалите.

1. Способността да се изгради сериозна връзка

Тя няма илюзии за дълъг и щастлив живот. Една жена с дете знае добре, че е необходимо да работи върху отношенията, да приема недостатъците на партньора, да взема важни решения и да прави компромиси.

2. Тя няма да роди веднага след сватбата

Въпреки че има тенденция да раждат по-късно, повечето жени се опитват да го направят веднага след сватбата. Жена, която вече има дете, няма да държи на всяка цена да го стори. Следователно можете да се опознаете по-добре и след това да планирате правенето на бебе.

Жена срещна "мъжа на мечтите", който я отведе в България, но нещата завършиха ужасяващо

3. Ще се научите как да общувате с децата

Тъй като вашата жена вече има дете, вие ще общувате с него и ще участвате в образованието му. Но в същото време не забравяйте, че то има баща, върху когото трябва да лежи основната тежест.

4. Родителите й ще те обичат

Ако сте надежден мъж и все пак сте поели отговорност за жена с дете, нейните близки ще ви обичат и ще се гордеят с вас.

5. Жената с дете казва всичко директно, а не с намеци

Най-вероятно тя вече има опит в общуването с помощта на намеци и разбира, че това не води до нищо добро. Следователно във вашите отношения всичко ще е пряко и откровено.

Битка на деколтетата: Куп звездни дами развяха цици без капка срам (СНИМКИ 18+)

6. Личността на жената с дете вече е напълно оформена

Такава жена вече е формирала изцяло своя мироглед и житейски цели. Освен това отлично разбира от какъв човек има нужда. Ето защо, свързвайки живота си с нея, можете да сте сигурни в нейния избор и сериозни намерения. А момиче без опит в отношенията може да промени своите решения и цели с течение на времето.

7. Тя е за равнопоставени отношения

Тя не се интересува от спонсори и няма нужда от тях. В крайна сметка самата тя гледа дете и сама си е проправила път в живота. Затова можете да сте сигурни, че тя няма да виси на врата ви. Е, разбира се, тя се нуждае от вашата подкрепа и силно мъжко рамо. В края на краищата тя, най-вероятно, е много уморена, потопена в ежедневни притеснения.

Разбира се, всички жени са напълно различни. Ето защо не третирайте жените с дете и като перфектна опция. Първо трябва да разберете що за човек е тя. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай