87-годишният Иван се развежда с 27-годишната Наталия! Отказвала му секс, защото се страхувала, че ще… (СНИМКИ)

87-годишният Иван се развежда с 27-годишната Наталия! Отказвала му секс, защото се страхувала, че ще… (СНИМКИ)

87-годишният руски актьор Иван Краско, който е изиграл над 140 роли в различни руски и съветски филми, преди време успя да направи така, че редица млади мъже да му завидят. През септември 2015 той се ожени за сексапилната и много по-млада от него Наталия. Преди три години той и 27-годишната му булка бяха щастлива двойка.

Сега обаче Краско успя да шокира целия свят не с друго, а със сексуалния си живот и мераците му.

Иван подаде молба за развод с Наталия. Причината се оказа нежеланието на младата му жена да правят секс. 

Съпрузи 4 години се скъсваха от секс, за да си имат бебе! Накрая се оказа, че го правят неправилно, а жената е…

Той споделя, че малко след брака им младата му булка започнала да отказва да правят секс, защото се притеснявала, че може да забременее.

Самият Иван е баща на пет деца, има и внуци, но иска още наследници.

Наталия разбрала за предстоящия й развод докато била на почивка в Испания. Тя обяснила, че е израснала в бедно семейство и се страхувала, че двамата нямат достатъчно пари, за да отгледат дете. Двамата живеели в апартамент на Краско, който се намира в центъра на руската столица Москва, а заедно с тях е и един от внуците му. „Не искам да не мога да гледам детето си финансово. Не искам и да бъда самотна майка, ако Иван скоро почине”, обяснила Наталия щом я попитали защо му отказва секс.

Малко след като обяви, че ще се разведе с младата си настояща съпруга, Иван поясни, че възнамерява да се върне при последната си съпруга, която също се казва Наталия. Г-жа Вял е негова трета съпруга и майка на две от децата му. Дали тя ще се съгласи да му роди още деца – не се знае. / jenata.blitz.bg 

Коментирай

Тъпчо Балкански

Тъпчо Балкански 19.09.2018 0:25

Моме, човекът ще изкара до 100 като нищо. А дотогава я хамила, я хамиларь! И кво сега? Ще ти бие шута, и ще трябва тепърва да се събираш с някой, който може и да не умре, ама твърде вероятно е пак да те остави с дете на ръце, защото е пълно с млади келеши, пияници, наркомани, или психопати.

Тъпчо Балкански

Тъпчо Балкански 19.09.2018 0:44

Срещал съм такива бивши девойки, които за да си изхранват децата от младите пичове та дрънкат, се захващат с проституция. Нещата лесно може да се уредят: Прави ти завещание апартамента си, в случай че му родиш дете.

Тъпчо Балкански

Тъпчо Балкански 19.09.2018 0:47

Демек от него може да ти остане нещо, с което да се издържаш, щото е имал дупе човекът, за разлика от младока-въздухар. Но вие си падате по гениалните решения.

!!!

!!! 19.09.2018 17:17

Цинична история, цинични снимки...

???

??? 20.09.2018 8:39

На 87 е забравил къде му се намира моркова, тръгнал деца да прави. Пълна идиотия

еднорог@ракия23север

еднорог@ракия23север 17.10.2018 23:06

Апабаджик! Здр. ко пр?

Коминочистача

Коминочистача 18.10.2018 0:53

Апабаджик

Баба

Баба 09.03.2020 10:55

Изкуфял старец