logo

Алмина ремонтира дома си 40 години, а когато най-накрая отвори вратите му... (СНИМКИ)

Алмина ремонтира дома си 40 години, а когато най-накрая отвори вратите му... (СНИМКИ)

Жената се сдобива с жилището през 1975 година за стотинки, а днес стойността му надхвърля 500 000 долара

Някои къщи изглеждат толкова тривиално и непривлекателно, че много често ги подминаваме, без да им обърнем никакво внимание. Но понякога външният вид може да бъде много измамен! 

Това важи в страшна сила за дома на Алмина Бартън. Жената се сдобива с жилището през 1975 година за жълти стотинки. А днес стойността му надхвърля 500 000 долара. И всичко това - благодарение на великолепния ремонт, който е направила. Именно драстичната промяна на интериора е вдигнала цената на имота десетки пъти! 

Невзрачната на пръв поглед къща се намира в Нюпорт, Орегон. Когато прекрачите прага й обаче, ще останете шокирани. Алмина е голям привърженик на стила барок и антиките и всичко това е намерило отражение в интериора на дома й. Взимайки под внимание тези две неща, веднага можете да си представите какво се крие зад стените на тази къща. Очакванията ви обаче ще се разминат на 100% с реалността! 

Всички губят ума и дума щом видят какво направи семейство с дома им! (СНИМКИ)

Госпожа Бартън ремонтира жилището цели 40 години! Днес с гордост може да каже, че грандиозният й план най-сетне е завършен и всичко изглежда така, както е мечтала. 

Алмина Бартън е родена в Африка, но емигрира в САЩ, където се омъжва за успешен адвокат. За съжаление, бракът й не оцелява дълго време. Единственият спомен, че е била омъжена, е къщата в Нюпорт, която остава за нея. 

След като се развежда с първия си съпруг, Алмина заминава за Англия, където се запознава с втория си мъж - аристократът Ричард Бойл Бентинк. Съпругът й бил много състоятелен, влюбените обиколили целия свят, но скучният живот на графиня не се понравил на буйната африканка и тя решила да стане стриптийзьорка.

Никой не може да види от пръв поглед огромните грешки на архитекта, проектирал тази къща (СНИМКИ)

Всички пари от неприличната си работа влагала в ремонта на останалото й от първия брак жилище. От пътешествията си по цял свят се връщала с персийски килими, копринени завеси, антични мебели и невероятно красиви стъклописи.

Уморен от суета, Хавиер си направи землянка! Погледнете ли вътре... (СНИМКИ)

След 40 години упорит труд Алмина решила да се похвали с луксозния си дом. Причината е банална - парите й свършили. Сега тя иска да продаде жилището и да си купи по-малка, но също толкова разкошна къщичка. 

Единственото й изискване към бъдещия собственик е да купи къщата с всичко в нея. Жената хвърлила много пари и труд в преобразяването на имота и не искала всичките й усилия да отидат на вятъра.

Стил и елегантност: Джулия Робъртс смая всички с уникалното си жилище (СНИМКИ)

Онзи, който се реши да купи жилището, ще се потопи в невиждан разкош. Интериорът е в бароков стил, а многобройните редки и антични предмети и мебели направо поразяват въображението. 

В къщата има много цветни стъклописи, на които са изобразена различни светци и библейски сцени. Много от помещенията са обзаведени така, че да не отстъпват по никакъв начин на обстановката в кралските покои.

Веднага се забелязва благотворното влияние на благородническото потекло на втория съпруг на Алмина. 

Бъдещите собственици ще живеят в истински кралски покои, наслаждавайки се на тежката, но елегантна естетика на класическия интериор. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай