logo

Анджелина Джоли пощръкля заради развода! Иска кръв и да нанесе най-тежкия удар на Брад Пит

Анджелина Джоли пощръкля заради развода! Иска кръв и да нанесе най-тежкия удар на Брад Пит

Битката на Анджелина Джоли с Брад Пит заради развода и попечителството на децата им е станала толкова грозна и ожесточена, че адвокатът ѝ я е напуснал. Това съобщава tmz.com, позовавайки се на свои източници, близки до семейството.
 
По думите им, Анджелина „искала кръв“. Близък до Брад твърди, че актрисата се стреми да отреже всичките му връзки с децата. По този повод тя често крещяла.
 
„Тя е изпълнена с гняв и е станала смешно неразумна“, казва запознат.
 
Адвокатката ѝ Лора Уасър се готви да я изостави и да я уведоми за това, защото всички вече е станало твърде злобно. Изглежда сътрудничеството на юристката със звездата не е никак изгодно, тъй като тя си е изградила име тъкмо по бракоразводни дела, където се е стигало до споразумения и споделено попечителство.
 
Анджелина е наела друга адвокатска фирма, която да се заеме с развода ѝ след напускането на Уасър. Раздялата с Брад Пит, обаче, няма да приключи със споразумение, а нещата изглеждат по-скоро като война. / jenata.blitz.bg

Коментирай

Аврора

Аврора 07.08.2018 6:58

Анджи я друса страшен климакс след безумните ѝ операции, годините си вървят, красотата ѝ отдавна свърши, остана силикон, а бесните движения по континенти и държави, болните амбиции и наркотиците си казват думата! Няма спасение за нея. Горките деца!

Дядо Каракоч

Дядо Каракоч 07.08.2018 8:24

Няма защо да се чудим.Унизената и низвергната жена е способна да остави гора от трупове и да мине през море от кръв и пак ще й е нищожно малко.Да не говорим за такава световно известна като нея.На Брат Пит ще му се стъжни.Така ще го офъндза, че свят ще му се извие.

коч

коч 07.08.2018 10:07

Ами това е домашно насилие щом иска кръв.Къде е Инстамбулската конвенция а и Американските добродетели,най-добрите и за подражаване.

то си и личи

то си и личи 07.08.2018 10:26

По муцуната и се познава, че е злобна и отмъстителна!

Иванка Иванова

Иванка Иванова 07.08.2018 10:28

Нали Джоли беше много милосърдна, сега защо подлага децата на този ужас. Тя просто завижда на Пит, Той изтърпя всичките й безумия

ТАЛАСЪМ

ТАЛАСЪМ 07.08.2018 12:10

Нещастница! Кощрамба! С годините характера се изписва върху външността. При Анджелина резултатите са стряскащи. Накрая ще я открият мъртва от свръхдоза в банята на луксозен хотел.