logo

Апартамент-кочина само за 9 часа лъсна като аптека с този метод

Апартамент-кочина само за 9 часа лъсна като аптека с този метод

Служители на фирма за почистване бяха шокирани от последния апартамент, който трябваше да приведат в чистота. Те признават, че никога през живота са не са попадали на такава „кочина и гнусотия”, но въпреки всичко е трябвало да свършат работата си.

От jenata.blitz.bg тайната на едни жилище, намиращо се на пъпа на Париж, което е било заключено повече от 80 години. Споделихме ви и историята на 91-годишна баба, която реши да продаде дома си на търг, но щом купувачите го видяха, направо онемяха.

Нека обаче се върнем на апартаментът-кочина. Според служителите на фирмата за почистване, това жилище не е виждало парцал с години, а това, което се е случило вътре, явно е шокиращо.

Не е за вярване в какъв лукс е живяла Кейт Мидълтън преди да стане херцогиня! А сега родителите й са решили да... (СНИМКИ)

„Беше ни трудно да разберем въобще от къде да започнем. Когато човек види толкова много мръсотия просто не знае от къде трябва да подхване, всичко му се вижда безнадеждно. Дори нямахме идея какви препарати е редно да използваме”, признава една от дамите, занимаващи се с почистването на жилището.

Зад стените на този товарен контейнер се крие жилище, за което можете само да мечтаете! (СНИМКИ)

Нека не навлизаме в повече подробности как и защо апартаментът изглежда в това ужасно състояние, а просто да видим снимките „преди” и „след”, предоставени от служителите на почистващата фирма, сътворила истинско чудо с мръсотията в това жилище. Тези кадри са били включени в доклада-отчет на персонала, който е повече от доволен от работата си на обекта.

https://profitshare.bg/l/713684

Цялото почистване е продължило малко повече от 9 часа, но служителите са успели да се справят с тази доста трудна задача./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Краска

Краска 02.04.2019 14:13

И какъв е методът?!?!!?! Нищо не споменавате за него, въпреки обещаващото това заглавие.

Астронафт 1 до 1

Астронафт 1 до 1 02.04.2019 14:19

И как какъв е методът ? Методът е аз и ти да кликнем върху статията. Пък останалото е фейк както виждаш. Пише, че за 9 часа е почистено. За 9 часа, с мерак, кърпи и препарат и без "метод" ще почистим.

Мърла

Мърла 02.04.2019 15:06

Добре ни зарибявате с "лъсна като аптека с този метод"!!! И КОЙ Е МЕТОДА?

БАБА ПОПЛЮВКА

БАБА ПОПЛЮВКА 03.04.2019 12:59

МЕТОДА Е ДА СИ НАПЛЮНЧИТЕ СРЕДНИЯ ПРЪСТ И ДА СИ ГО НАБУТАТЕ В АНАЛНИЯ ОТВОР..

Фалшименто

Фалшименто 03.04.2019 20:46

Методът е сярна киселина. Не виждам как без нея, иначе ще им мине живота в търкане. А петната по мокета как са ги махнали? Абсурд с нормални 'препарати'. Било е като на химическа война.

Бай Ганьо

Бай Ганьо 04.04.2019 14:47

Тия па - да дойдат у нас да видят какво е!

myportret

myportret 11.04.2019 8:42

Ако имаш упорити гъбички по краката ,не чакай да ти паднат ноктите.Ако нищо не помага да се спасиш от тях -не губи надежда -опитай с този мехлем премахва ги завинаги https://bit.ly/2Y86LDe