logo

Богданска се изфука с тузарския й дом! (СНИМКИ/ВИДЕО)

Богданска се изфука с тузарския й дом! (СНИМКИ/ВИДЕО)

Болните мераци на младата майка Александра Богданска да е постоянно в медийното пространство и всеки да говори за нея, сина й и мъжа й Даниел Петканов, сякаш нямат край. Съвсем наскоро от jenata.blitz.bg ви показахме как тя сътвори чутовна глупост с малкия си син, а майките я разпънаха на кръст.

От jenata.blitz.bg припомняме, че моделката и репортерът станаха родители на 30 януари. Двамата се сдобиха със син. От jenata.blitz.bg уточняваме, че малко преди появата на малкото момченце, което носи името Габриел, направиха нещо супер странно.

Не бе отдавна времето, в което от jenata.blitz.bg ви разкрихме как Богданска и Петканов трупат пачки на гърба на 10-дневния им син.

Сега обаче моделката намери нов начин, по който да влезе в медийното пространство. Не само, че пак използва малкото момченце, но и откри как да се изгука с тузарския дом, в който живеят.

Моделката реши да покаже дома им. Нахилена до уши и с количка пред вратата - така започна видеото, което Петканова сподели.

Тя е похвали, че имат специална тоалетна за гости, в която има доста кичозни неща.

Освен това сподели, че мъжът й е голям фен на котките, затова има доста неща в дома им, които имат подобни елементи.

"Домът ни е много пъстър и обичаме да има цветни акценти", заяви с лигав тон моделката.

Около цялото суетене из дома й Богданска бе "включила" в кадър и момченцето й, на което от време на време обръщаше внимание.

Но как точно изглежда дома, в който семейство Петканови живее, може да видите във видеото. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

milena

milena 23.03.2019 14:33

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9

Справедлив

Справедлив 23.03.2019 20:33

Безподобна лигла !

Браво

Браво 23.03.2019 21:10

Не е лигла, но до 1,2 години я очакват изненади...........

fotini24

fotini24 24.03.2019 12:57

И от къде пари ?Влязоха в "Биг Брадър"и брадъра им подари пари ,а тези не им отива на възрастта да се лигавят,плезят ...смешни и противни са

Нина

Нина 24.03.2019 15:51

Слънчеви цветове,нека и на семейството и всички вас да бъде-Слънце!!!