logo

Бомба: Крал Чарлз III със съдбовно историческо решение, шокът е голям

Бомба: Крал Чарлз III със съдбовно историческо решение, шокът е голям

Това разказва близък до суверена пред най-авторитетния неделен вестник във Великобритания Sunday Times

Случват се неочаквани и исторически събития в кралското семейство. Дълго пазената тайна, която съвсем скоро ще взриви пресата на Острова, но и тази по цял свят, бе издадена от близък до суверена. 

Принц Хари не е правил нещо по-грозно, издънката е голяма

Всичко е публикувано в британския вестник Sunday Times и е поместено на цялата първа страница на изданието. 

Бомбата е именно за крал Чарлз III и е свързана с принц Уилям. Ако може да се вярва на недискретния служител на двореца, то до десетина години крал Чарлз ще направи това, което болшинството британци очакваха от него още след смъртта на кралица Елизабет II.

Няма мърдане: Разкриха някои от суровите условия за развод, които Меган Маркъл е поставила на Хари

Чарлз III ще бъде “временен крал” на Обединеното кралство, оставяйки сина си принц Уилям да се възкачи на трона с една много важна задача - да модернизира британската монархия.

Това разказва близък до суверена пред най-авторитетния неделен вестник във Великобритания Sunday Times, като новината е поместена на първа страница на изданието. 

Източникът не уточнява дали тази “временна роля” включва абдикацията на Чарлз III, но това е възможност, ако той не желае наследникът му да чака твърде дълго, за да сложи короната на главата си. Принц Уилям е на 41 години, а неговият баща стана крал на 74-годишна възраст.

Кралица Елизабет доживя до навършването на 96 години, а нейният съпруг закръгли 100 години. Ако Чарлз е наследил дълголетието на своите родители, то Уилям ще наследи трона най-рано на 60 години без се отличава сред останалите кралски особи със своя младежки вид.

Ако може да се вярва на недискретния служител на двореца, то до десетина години крал Чарлз ще направи това, което болшинството британци очакваха от него още след смъртта на кралица Елизабет II - да се оттегли, да абдикира и да приключи управлението си, като даде път на Уилям.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай

Axa

Axa 21.08.2023 11:30

Тати каза, че ще ми купи колело, ама друг път. Щеше да абдикира веднага, остана за след 10 години. Доообре.

сорат

сорат 21.08.2023 12:24

ще даде път на антихриста

Баджанака (на Хана Крум)

Баджанака (на Хана Крум) 22.08.2023 2:34

Шокиран съм! Ще чакам 10 години да им видя сеирите...

Оти

Оти 22.08.2023 4:48

И що пък да абдикира? Кво му е? Да не е кьорав?!

Бай Чепик

Бай Чепик 22.08.2023 6:55

Да модернизира монархията???Смях в залата!Никой няма доверие и уважение към тая тумба педофили и курви.Британското кралско семейство е чумаво и срам за цивилизацията!