logo

Бързо се отървете от тези неща в дома си, блокират паричната енергия!

Бързо се отървете от тези неща в дома си, блокират паричната енергия!

От обстановката, която ви заобикаля, зависи не само настроението, но и финансовото ви благополучие

Бедността се привлича не само от неудачни обстоятелства, но и от най-обикновени неща в дома ни.

От дълбока древност хората са придавали голямо значение на енергията в жилището си, тъй като именно тя определя качеството на живот на обитателите му. От обстановката, която ви заобикаля, зависи не само настроението, но и финансовото ви благополучие. 

Ако не искате да страдате от безпаричие и непрекъснато да ви мъчат финансови проблеми, е добре да се отървете от някои неща в дома си, които носят отрицателна енергия. 

На първо място, това са празните бутилки. Те носят бедност, особено ако са оставени на масата. Празните шишета са символ на пустота, от която трябва да се избавите на момента! 

Никога не слагайте пари на тези места в дома си, ще станете бедни

Бутилките, които изпълняват функция на декоративна ваза или украса, също не трябва да бъдат празни. Определено трябва да сложите нещо  тях, в противен случай паричните потоци ще се устремят извън къщата. 

Старият или плесенясал хляб също води до загуби и бедност. Хлябът винаги е бил на почит, затова в дома си трябва да имате само пресен. Енергията на финансовото благополучие заобикаля онези места, в които небрежните собственици не обръщат внимание на този важен продукт.

Изсъхналите цветя също трябва да бъдат изхвърлени, ако не искате да ви застигнат финансови проблеми. Те отнемат положителната енергия и лишават обитателите на жилището от щастие и просперитет.

3 растения в дома, които привличат парите

Цветята, натопени в застояла вода, блокират финансовите потоци и не позволяват да печелите добри пари, дори и да имате престижна професия. 

Счупените съдове също са знак за бедност и трябва да се отървете от тях. Освен че са опасни за здравето, те носят в дома ви енергията на разруха и бедност. 

Старите мебели, които сърце не ви дава да изхвърлите, също могат да блокират паричната енергия. Вещите, които никой не използва, натоварват пространството и пречат на положителната енергия да прониква свободно във всички стаи.

Направете това в дома си и ще привлечете парите и късмета

Тапети или други декоративни елементи по стените, които са в изключително лошо състояние, също привличат бедност. Важно е да поддържате къщата си чиста и подредена, в противен случай мечтите ви за пари ще останат само блян.

Старите обувки, особено такива, които са скъсани и мръсни, вещаят големи проблеми с парите.

Ето къде трябва да държите пари в дома си, за да започнат да се множат

Дрехите на починалите хора, които висят до тези на живите, отнемат силите, затова и нямат място в дома ви. Такива неща се отразяват негативно както на здравето, така и на настроението, като не ви позволяват да печелите пари. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Читател

Читател 19.04.2020 21:09

Глупости!

Олип

Олип 20.04.2020 22:16

Дрън-дрън,всичко това е от продиктувано от хигиенни причини,парите нямат нищо общо с това