logo

Цял живот сме топлили храната в микровълновата погрешно ВИДЕО

Цял живот сме топлили храната в микровълновата погрешно ВИДЕО

С този трик няма да се притеснявате, че когато извадите яденето си, то ще е студено, а чинията ще пари

Блогърка сподели в TikTok няколко страхотни трика за топлене на храна в микровълновата. Сега гладните й последователи не се притесняват, че когато извадят яденето си, то ще е студено, а чинията ще пари. 

Изабела Авила поддържа акаунт с повече от 14 милиона абонати. В него тя споделя различни трикчета, които могат да се използват в ежедневието. В едно от последните си видеа тя показва на последователите си как правилно да затоплят храната си в микровълновата.

"Когато топлите храна в микровълновата печка, една част от храната става толкова гореща, че изгаря устата ви, а другата ви се струва замръзнала", казва тя. И уточнява, че това се получава, защото всички слагат ястието в централната част на фурната.

Домът ви ще свети за минути с този трик

По думите й, когато чинията се сложи в края, съдържанието й ще се нагрее по-бързо и по-равномерно.

"Това се случва, защото чинията ви е в средата, а трябва да бъде поставена на ръба", продължава тя.

С друг трик, който споделя, ще можете да затоплите две храни едновременно. За да направите това,  под едната от чиниите трябва да поставите чаша, за да стане по-висока. Така мощността на микровълновата ще се разпредели равномерно и ще загрее цялата храна.

"Ако искате да спестите време и да приготвите две ястия наведнъж, просто добавете чаша за разпределение на мощността", съветва тя.

@onlyjayus

Microwave Hacks ##fyp ##microwavehacks ##microwave ##cookinghacks ##cooking ##chef ##lifehacks ##lifeadvice ##onlyjayus

STAY - The Kid LAROI & Justin Bieber

Изабела показва и как храната да не изсъхва при претопляне. Тя поставя чаша вода до чинията си и храната съхранява влагата си.

Хвърляйте ютиите: С този малък трик всички гънки по дрехите изчезват за минути ВИДЕО

"Ако ще претопляте паста или пица, сложете малка чаша вода в микровълновата. Храната ще получи влага и няма да е трудно да се дъвче", казва блогърката ./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

Коментирай