logo

Даниел си взе малък апартамент, но щом отвори тайника в пода изпадна в ужас! Откри нещо страховито, а после… (СНИМКИ/ВИДЕО)

Даниел си взе малък апартамент, но щом отвори тайника в пода изпадна в ужас! Откри нещо страховито, а после… (СНИМКИ/ВИДЕО)

Често намирането на идеалния дом може да се окаже доста трудна задача – без значение дали става въпрос за жилище под наем или за закупуването му. Каквото и да си говорим обаче едва ли подозирате какви опасни неща може да ви се случат щом се нанесете в нов дом.

Историята на ирландеца Даниел Карли е живото доказателство за това какви опасности дебнат отвсякъде. А случилото му се може да се опише като типичен сценарии от някои страшен филм.

Та, Даниел решил да се премести в Великобритания, където взима малък и комфортен апартамент, който се намира в сграда, построена през 19-ти век. Първоначално той си помисли, че е сключил доста добра сделка – апартаментът бил с високи тавани, добре устроени и наскоро ремонтирани стаи, спалня с двуетажно легло – абе жилище мечта.

Да, но след като подписал всички документи и се нанесъл в новия си дом, той почна да изучава всеки детайл от него. 

И така до деня, в който не намерил нещо странно в пода точно пред банята му.

Той решил да вдигне капака и точно тогава сценарият като от страшен филм се разкрил пред очите му – видял страховито стълбище.

Потресен от видяното той извикал приятели, с които решили да проверят накъде водят стълбите, по които видимо никои от години не е минавал.

„Имам си тъмница. Имам с тъмница. Имам страховито подземие”, били първите му мисли.

Все пак Даниел и приятелите му решили да проверят какво се случва там долу. Стълбите минавали под цялата сграда, продължавали в страховит коридор и завършвали в няколко големи и страховити пространства. В едно от тях дори имало нещо като жертвен олтар. 

„Това не го пишеш в договора. Дори не беше упоменато, че има нещо подобно. След като с приятелите ми преживяхме първоначалния шок ме споходи друго чувство. Това е страхотно! Взех си малък апартамент, а получих чудесни и големи „бонус” пространства към него. Дори и тук да са се случвали страшни неща не ме вълнува – ще ги преобразя, а в едно дори мога да си направя страхотен киносалон”, споделя Даниел.

Какво точно е открил той в подземната тъмница може да видите в снимките и видеото. / jenata.blitz.bg
 

 

Коментирай

нищо лично

нищо лично 06.09.2018 14:54

Все едно гледам мазе в Обеля или Люлин, за хората страшно,тук нормално битие.

tha_Movieman777

tha_Movieman777 06.09.2018 21:10

SSupeeer къщура искам я веднага

The Wolf

The Wolf 07.09.2018 20:37

Къде е жертвения олтар? Тоя пич нещо много се вживява, аман от блогъри вече!

гост

гост 08.09.2018 10:32

Щом не е намерил скелет, значи всичко е точно. Идеално мазе бонус към прекрасното апартаменче.

Header

Header 24.09.2018 14:28

Страхотно! Дава неограничени възможности за увеличаване квадратурата на жилището.

Bubu

Bubu 12.01.2019 21:58

Tazi istoriika e ot predi 5-10 godinki ;-)

Asesino

Asesino 06.05.2019 18:02

А Крачунчето шибаха ли го в широкото задно находище представители не ГЕРБ?