logo

Двойка ремонтира стария си гараж и създаде нещо уникално СНИМКИ

Двойка ремонтира стария си гараж и създаде нещо уникално СНИМКИ

Съпругът и съпругата си направила луксозна вила с две спални и дизайнерска кухня и хол

Австралийска двойка за пример доказа как можете да превърнете дори най-неподходящото място в зашеметяваща къща на плажа. Собствениците на имоти направиха основен ремонт на гаража си, който се намира в задната част на двора на къщата им и построиха истинска луксозна вила.

Работата с архитект позволи на двойката да реализира проекта си върху по-малко използваното пространство. Великолепната къща разполага с две спални, дизайнерска кухня и хол.

Как започна всичко?
Собствениците на вилата решиха да съборят старата сграда и на нейно място да построят нова къща, запазвайки елементите на гараж в нея. Работата е там, че мястото никога не е било обитаемо. То буквално се е сринало пред очите им.

Прекрачите ли прага на тази тясна къщичка, буквално ще онемеете СНИМКИ

Външните характеристики бяха бели стени, облицовка и врата към гаража.

Погледнете вътре 
Къщата разполага с две спални, оборудвани с вградени гардероби, за да се спести място и да се организира пространството. Красотата на интериора се подчертава от абстрактни картини, декоративни елементи. 

В зашеметяващия дом има хол. Неговата особеност се крие в подовете на естествен дъб.

Жена разруши апартамента си до основи, за да го даде под наем - ремонтът превърна малка кутийка в бижу! (СНИМКИ)

Собствениците обмислили и кухнята до най-малкия детайл. Тя е оборудвана с последните иновации. Съвременните домакински уреди са в перфектна хармония с цялото визия.

Централен коридор минава през цялата къща. Той свързва две спални от едната страна и кухня от другата. Къщата разполага и с баня и тоалетна.

Плъзгащите се врати също са елемент, който идеално се вписва в целия дизайн на вилата. Въпреки факта, че къщата на пръв поглед изглежда много малка, вътре е доста просторна. Всичко това е факт, благодарение на идеята на архитекта, който го е обмислил до най-малкия детайл.

 Всичко е в хармония помежду си и изглежда невероятно красиво. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай