logo

Фотобомба: Бритни Спиърс показа много интимна СНИМКА

Фотобомба: Бритни Спиърс показа много интимна СНИМКА

Певицата допусна феновете в най-личното си пространство и то до най-близките си хора

Американската певица Бритни Спиърс публикува нови снимки в профила си в социалната мрежа Инстаграм. Те са много лични за звездата. 

Скандал! Меган "командва парада" и забранява на Хари да общува с приятелите си, твърди британска моделка

Кадрите изпълнителката коментира с много патос и признава, че е безкрайно развулнувана да сподели точно този момент с феновете.

Ужас: Не е за вярване как изглежда сестрата на Виктория Бекъм и какво работи СНИМКИ

Всъщност никой не е очаквал подобна снимка от Спиърс. След драмите в живота и трудностите, с които талантливата певица се сблъска, данните за личния й живот станаха наистина оскъдни. Профилът й в социалните мрежи обаче напоследък е ядрото на достоверна информация за случващото се с нея.

"Истинска лудост е как лети времето. Момчетата ми вече са големи.. Знам, знам.. много е трудно за една майка, особено майка на момчета, да види колко бързо растат те. Аз съм огромна късметлийка, защото моите две бебчета вече са истински кавалери и са много мили. 

Не съм публикувала техни снимки, защото на тпхната възраст те държат сами да изразяват своята индивидуалност и да излагат идеите си. Разбирам ги напълно.  Но направих тази снимки и я редактирах. Когато им я показах те ми разрешиха да я публикувам.

Не остана какво друго да ви кажа, време е да ходя да празнувам. Ох, мамка му, предполагам готините майки не правят така.. добре, просто ще остана тук и ще си почета книга",
пише към кадъра звездата.


Синовете на Спиър са плод на любовта й с американския рабър Кевин Федерлайн. След развода синовете им останаха при него. 

Преди дни пък бе съобщено, че скандалният филм за легендарната поп певица Бритни Спиърс ще бъде продължен.  /jenata.blitz.bg

 

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Яшар

Яшар 07.03.2021 7:34

Глупости.

O tempora, o mores

O tempora, o mores 07.03.2021 21:35

Бритнито по кюлоти, със своите, дано да е фотошоп.