logo

Имате такива картини в дома си? Бързо ги изхвърлете, носят болест и бедност!

Имате такива картини в дома си? Бързо ги изхвърлете, носят болест и бедност!

В древен Китай стените винаги са били украсявани в съответствие със средата, в която човек живее

В много апартаменти можете да видите картини по стените. Една приятелка обаче наскоро ми каза, че е изключително важно не само да бъдат окачени на правилното място, защото всяка от тях има свое собствено значение.

Оказва се, че някои картини могат да привлекат приятели и късмет, а други - болести и бедност.

В древен Китай стените винаги са били украсявани в съответствие със средата, в която човек живее. Това помага за привличане на положителната енергия на живота в къщата и осигурява щастлив живот не само за семейство, но и за потомството му.

Смята се, че някои картини привличат щастие, а други - нещастие. Но дори ако всички те са на едно място, отрицателен поток няма да има, ако бъдат поставени правилно по стените.

Ето как лесно и просто да оформите зоната на любовта по Фън шуй

Така например, изображения с вода трябва да бъдат слагани от онази страна, която символизира водата, а елементите на огъня от страната, която символизира именно него.

Затова съществува и древното китайско учение Фън шуй, което позволява да украсяваме пространството в съответствие с околната среда. С негова помощ ще успеете да поставите всички картини така, че към къщата ви да тече само положителна енергия.

За дома си винаги трябва да избирате картини, които не само биха го украсили, но и ще привлекат щастието към него. В жилищните помещения не трябва да слагате снимки на болни хора или празни чинии, тъй като първите привличат болести, а другите - бедност.

Как да подредим спалнята според Фън шуй и коя е грешката, която българите често допускаме!

Ако на картината е изобразено сухо или повредено дърво, това може да привлече нещастие в жилището ви. Не закачайте по стените снимки с болни или тъжни птици, или пък сушени цветя, защото те носят нещастие в любовта.

Изображенията върху картините имат голямо и важно значение, тъй като от тях зависи как ще протече животът на обитателите на този дом. Ако на картината са изобразени ябълки в чиния, тя ще ви помогне да привлечете нови приятели в живота си.

Не слагайте по стените картини, които изобразяват тъжни и самотни хора, тъй като това се отразява негативно на човешкото подсъзнание и привлича лоша енергия, свързана със самотата.  

Да подредим дома според Фън шуй! Безценни съвети

Ако на картината има водопад, това може да доведе до успешна кариера. Виж, картините с мъртва природа обикновено забавят развитието на хората и семейството.

Положителна енергия дават онези картини, на които е изобразена дъга. Тя прави хората щастливи. А седемте й различни цвята украсяват живота и го правят вълшебен. Картините със зелено дърво пък носят просперитет и изобилие в къщата. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай