logo

Историята на Ема и мъжът може да отврати мнозина, но и да вдъхнови отчаяните (СНИМКИ)

Историята на Ема и мъжът може да отврати мнозина, но и да вдъхнови отчаяните (СНИМКИ)

Казват, че най-важното нещо в живота на всеки човек е да намери своята половинка и заедно да създадат семейство и нови животи. Понякога това е много трудно. хората често подбират половинката си по външен вид – височина, години, тегло, а понякога и пари.

Е, не такава е историята на Ема и Стюърт Грюни. Двамата са живото доказателство, че когато има любов всичко е възможно и никакви ограничения не важат.

Семейство живее в Хайд, Манчестър. Те имат връзка още откакто са били тийнейджъри, които случайно се срещнали в кварталния супермаркет.

Уникалното в историята им е, че разликата в теглото им е феноменална. Ема тежи 16 пъти повече от мъжа й Стюърт. 

Щастливата жена споделя, че са безумно щастливи, а „семейството им наистина си тежи на мястото”.

Двамата, които са женени за две години, твърдят, че са пълни противоположности по всеки възможен начин, но че са перфектни един за друг, защото Стюарт е влюбен в личността на Ема, която никога не се променяла през годините. 

32-годишният Стюарт, който е тих и резервиран, е силно влюбен в 30-годишната Ема. „Той е тъничък, а аз съм мазна. Но така успешно се търкаляме заедно”, споделя с шега ема, която щом написала статуса си, към който качила и техни снимки в Инстаграм, моментално превърнала семейството си в онлайн знаменитости. 

Ема и мъжът й имат две деца. След раждането им тя станала още по-пълна, но въпреки това мъжът й не спрял да я обича.


„Никога не съм се притеснявала, че съм по-пълна от него. Той също не обръща внимание на тези неща. Щастливи сме заедно, обичаме се и се харесваме като личности, а не само като тела. Важното е да покажем на другите, чр можеш да обичаш друг човек без значение от външния му вид. Вярвайте, че можете да бъдете обичани без значение как изглеждате. Вашият човек е там някъде. Правилният ще бъде с вас въпреки всичко. За някои това може да е гнусно, но има и други - отчаяни за любов хора, които щом ни видят заедно си връщат вярата, че може и те да намерят истинската любов”, уверява Ема, която с историята си е истинско доказателство, че любов има за всеки. / jenata.blitz.bg

 

Коментирай

Муто

Муто 26.08.2018 10:02

Французинът Макрон е по-тежък случай!

математика

математика 26.08.2018 10:28

Ако той тежи 50 кг тя трябва да е 800 кг и да не може да мръдне. 16 пъти ??? Ами като превеждате чете бе???

Тартаковер

Тартаковер 26.08.2018 17:16

Същият коментар, като "математика"

има различни вкусове

има различни вкусове 27.08.2018 0:33

Всички араби ще бъдат захласнати в жената, да не говорим за арменците... те имат много вицове за това... може Стюарт да е арменец и на принципа "всичко това е мое" ... Изглеждат много щастливи, да им пожелаем още много щастие!

ptod

ptod 27.08.2018 3:34

От пръв поглед се вижда , че няма как жената да е 16 пъти по тежка от мъжа . Най вероятно е 1,5 пъти. А че се обичат също е ясно. Децата са им много симпатични.

Сандокан

Сандокан 27.08.2018 9:33

Свиня блатска!

Възмутена

Възмутена 27.08.2018 15:04

съм от правописа ви. Толкова много грешки в една статия, не е истина!