logo

Изплуваха наяве тайни ретро СНИМКИ на принцеса Даяна, принц Чарлз и децата им

Изплуваха наяве тайни ретро СНИМКИ на принцеса Даяна, принц Чарлз и децата им

Фотосите били скрити в кутия, която не била отваряна от десетилетия

Всеки обича да прочете някакъв интересен детайл, свързан с британското кралско семейство. Но като че ли най-обичана личност си остава покойната принцеса Даяна. Преди време от jenata.blitz.bg ви показахме ретро семейни снимки на лейди Ди, които са правени още през 1989 година, но едва на скоро се появиха на бял свят.

Освен това от jenata.blitz.bg споделихме с вас и интимно видео на британското кралско семейство, което взриви мрежата.

Сега обаче от jenata.blitz.bg попаднахме на още ретро фотоси. На тях са принцеса Даяна, принц Чарлз и децата им – принцовете Уилям и Хари. 

След няколко десетилетия в тайна интересни коледни картички, на които са четирите кралски особи, бяха обявени на търг.

Снимките са открити случайно в град Бъртън ъпон Трент, графство Стафордшир. Най-ранните от тях, а те са общо шест, датират от 1985 година, а последната е направена през 1999 година, след смъртта на принцеса Даяна.

Първоначално тези снимки бяха изпратени от членове на кралското семейство на бившите служители на двореца - Джордж и Мюриел Констебъл, които са живели в Съмърсет. А фотосите бяха открити наскоро от техния роднина, който искаше да остане анонимен.

„Намерихме ги в кутия, принадлежала на Мюриел. Там лежаха десетки години. Не бяхме сигурни, че имат някаква стойност”, споделят хората, намерили фотосите. Затова те попитали Хансън (Чарлз Хенсън - собственикът на аукционната къща на Хансънс. - Ред.) да ги погледне и оцени.

Мюриел умира през 1993 г., а Джордж - през 2002 година. 

„Считам, че снимките не са били докосвани 26 години”, казва мъжът, който ги е открил.

Според предварителни оценки, колекция от снимки може бъде продадена за 2-2,5 хиляди долара.

На най-ранната картичка принц Хари е на около една година, а Уилям е на около три години. На най-късната те са съответно на 15 и 17 години.

Изработването на коледни картички е стара британска традиция. Официалните снимки на кралското семейство се споделят с обществеността, докато други се изпращат само до техни приятели и роднини. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Asesino

Asesino 04.06.2019 23:19

Всяка сутрин по време на анален сондаж, другарят премиер опложда клоаката на Ивчето Крачунов, който за благодарност му ражда тризначета - Вяра, Надежда и Любов.

taka e

taka e 06.06.2019 7:00

Мъжът ми ми се подиграваше, че съм дебела. Вече мислех, че трябв да се откажа от всичко и просто да го наусна. Но все пак реших, че е важно да се взема в ръце и да отслабна. 30 кила за 4 месеца!https://bit.ly/2KvDBJG