logo

Как да разберете, че партньорът ви изневерява по време на пътуване

Как да разберете, че партньорът ви изневерява по време на пътуване

В наши дни почти винаги можете да общувате дори и от километри разстояние

Лятото идва - време е за пътуване. Понякога хората във връзка отиват на почивка поотделно. Например, датите за ваканция не съвпадат, но хората все пак искат да си починат. Когато човек отиде на почивка, дори малките неща могат да предизвикат подозрения в половинката му. Ние включваме здравия разум и разбираме кога безпокойството може да е неоснователно и кога имаме повод за сериозни притеснения.

Първият знак, че нещо не е наред, е, че човекът е престанал да общува с нас или го прави рядко. В наши дни почти винаги можете да общувате дори и от километри разстояние. Изпратете съобщение на партньора с вашия смартфон, включете камерата и направете снимка - не е трудно и ще отнеме не повече от няколко минути. Кореспонденцията може да внуши доверие в партньора, ако е редовна и лишена от чувство за "формалност".

Имитацията на оргазъм подтиква жените към по-чести изневери

Мъжът започва да се държи странно, когато говори на видео. Езикът на тялото не може да ни заблуди, а камерата ще предаде напълно настроението и жестовете. Ако вашият човек внезапно започна да отклонява очи, докато общува, дишането му се ускорява, имаше промени в изражението на лицето си, то тогава той може би крие нещо. Това обаче не е задължително да бъде предателство. Може би има и други проблеми, за които просто не иска да говори.

Твоят пътешественик изведнъж започва да наблюдава външния си вид много по-внимателно от преди. Съпругът ти изпраща снимки, на които се отличава с внимателен стил, перфектно обръснато лице и модерно облекло. Ако по-рано не е могъл да намери вратовръзка за ризата си, тогава очевидно нещо не е наред. Изглежда, че се опитва да завладее някого.

Жените от тези зодии се раждат, за да бъдат любовници!

Друг тревожен знак - той изобщо не ви изпраща снимки от пътуването или ви изпраща изтеглени от нета. Погледнете отблизо снимките - те могат да бъдат изтеглени от интернет, което значи, че най-вероятно партньорът ви не е там, където казва.

Ако по време на разговор човек изведнъж започне да обърква фактите, да прави дълги паузи, да се опитва да играе, да се отдалечи от отговора или да се смее – може да се замислите какво всъщност прави той. Трябва да търсите отговори от него, дори и да са фалшиви. „Случайно“ повтаряйте вече зададени въпроси.

И все пак най-важното е да се доверите на интуицията си, защото любовта може да се почувства. Когато у партньора усетите безразличие, си струва да помислите добре.

Ето защо различните зодии изневеряват!

Ако, използвайки всички горепосочени методи, не можете да хванете любимия човек в изневяра, но чувствате, че нещо не е наред, попитайте го „в очите". Можете да поискате обяснение и от "предадени" приятели, както и да потърсите снимки в социалните мрежи. Може би измамникът ще бъде издаден. Това обаче не е справедлив начин и може да унищожи отношенията. Най-добре изчакайте завръщането му и говорете за подозренията си, искайки от партньора да си признае изневярата. Дори ако истината се окаже болезнена за вас, поне вече няма да се мъчите със съмнения./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай