logo

Как да разположите огледалата в дома си, за да забогатеете

Как да разположите огледалата в дома си, за да забогатеете

За да бъде животът ви прекрасен е много важно да ги окачите правилно в дома си

Всички знаем,че на огледалата се приписват какви ли не магически свойства. Те присъстват в много приказки и са част от различни ритуали на вещици.

От jenata.blitz.bg  вече ви разкрихме кои 10 неща ще привлекат щастие и късмет във всеки дом. Дадохме ви възможност да надникнете в стар товарен контейнер, а от обстановката вътре просто ще ви падне шапката.

Фън Шуи също вярва, че огледалата могат да повлияят положително или отрицателно на енергията в къщата.

Зад стените на този товарен контейнер се крие жилище, за което можете само да мечтаете! (СНИМКИ)

Именно според това древно учение формата на огледалото трябва да се подбира много внимателно. Има значение дали то е кръгло или квадратно. За да бъде животът ви прекрасен обаче,е много важно да ги окачите правилно в дома си. Редно е да отбележим, че дори лека промяна в местоположението на огледалото в дома ви може да привлече огромни парични потоци към... джоба ви. Точно така. Оказва се, че наистина може да си докарате повече пари, ако оправите енергията в дома си именно с огледалата. Не вярвате? Просто опитайте!

Канадка си купи 4 товарни контейнера, запретна ръкави и създаде истински шедьовър, в който всеки би искал да живее! (СНИМКИ)

Положителен ефект

Огледало задължително трябва да виси в коридора ви. Това е крайно задължително. Ако нямате коридор, то в антрето ви. Много е важно обаче то да не гледа директно към входната врата. В такъв случай може да се създаде „претоварване” на потока положителна енергия отвън. Ако нещо добро и светло иска да влезе в дома ви, то то ще се отрази в огледалото и няма да може да влезе.

Ако окачите огледало пред килера си, то то ще удвои богатството ви.

Тази жена живее в товарен контейнер от 10 кв. м., но когато погледнете вътре... (СНИМКИ)

Добре е да слагате огледалата в посока север, тъй като много учения вярват, че именно на Север се намира богът на богатството и тази посока е положителна.

Ако имате сейф в дома си, то може да  поставите огледало близо до него. Това би привлякло печалби и по-големи парични потоци към него.

Важно е огледалата в банята ви да са много добре поддържани – без пукнатини, петна или да има пукнатини. Добре е да са окачени на северна или източна стена. Това ще помогне за премахването на негативната енергия. Огледалата трябва да са много добре осветени!

На пръв поглед това е най-обикновен жълт камион, но зад стените му се крие огромна тайна (СНИМКИ)

Ако имате огледало в хола, то то трябва да бъде окачено на разстояние от 120 до 150 сантиметра от нивото на пода.

Само не и тук!

Югозападната посока е огнена. Ако сложите огледало на нея, то увеличавате възможността от конфликти и кавги в живота си.

Не се препоръчва в никакъв случай да слагате огледала едно срещу друго. Това ще увеличи тревожността ви.

На пръв поглед това е най-обикновен стар автобус, но когато погледнете вътре, ще останете без думи! (СНИМКИ)

По-добре е противно на повечето схващания, да нямате огледало в спалнята. Ако пък вече имате и не искате да се лишавате от него, то тогава по-добре то да не гледа към леглото ви. Човек в никакъв случай не трябва да се отразява в него по време на сън.

Бележка

Мийте огледалата колкото е възможно по-често (поне веднъж седмично). Смята се, че негативната енергия се насъбира на повърхността им.

Младо семейство си направи приказен дом от два стари жп вагона (СНИМКИ)

Във всяко жилище трябва да има поне едно огледало, в което всеки един член на семейството да може да се огледа в цял ръст. Добре е да има свободно пространство над главата ви при оглеждане, защото това символизира духовен и финансов растеж./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

taka e

taka e 22.05.2019 9:23

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9