logo

Как снаха успя да очарова свекърва си, която я ненавиждаше в началото СНИМКИ

Как снаха успя да очарова свекърва си, която я ненавиждаше в началото СНИМКИ

С осем лесни стъпки и много търпения Катя успя да увери майката на мъжа й, че е идеалната половинка за него

Любовта е прекрасно чувство. За съжаление не винаги е безоблачно. В случая с Катя Василева проблемът беше, че майката на гаджето й не я харесва.

Тя винаги се подиграваше на отношенията на младите хора и едва понасяше присъствието на Катя. Въпреки това, тя постепенно успя да промени отношението на свекърва си към нея като прави малки стъпки.

Свекърва ми сипва сол в нарязан лимон, а щом научих защо почнах и аз ВИДЕО

Лоши отношения


„В началото си помислих, че ме мрази само защото не иска да се раздели със сина си“, казва Катя в писмо до jenata.blitz.bg

„Може би е искала да види друга жена до него, която е по-подходяща за нейния идеал. Обаче в мен нямаше нищо страшно, което да я кара да ме мрази така. Отне ми известно време, за да разбера, че не трябва да има страхове и притеснения по мой адрес. Затова решиха да променя мнението на свекърва ми за мен“, допълва Катя, която изпрати писмо до фейсбук страницата на jenata.blitz.bg, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Жената допълва, че това е било дълъг и постепенен процес, но с течение на времето свекърва й почнала да я харесва. Сега те се чуват всеки ден, а свекървата й дори я моли да напътства сина й.

Разговори 


Катя винаги имаше силно чувство, че майката на гаджето й изобщо не харесва нейното присъствие. Но тя все още не можеше да разбере причините за това отношение. 

С развитието на връзката им Катя трябваше да се среща все по-често със свекърва си. Веднъж Катя не издържа и разговаря с партньора си за ситуацията. Оказа се, че проблемът е в другата религия на момичето (тя не е християнка). След като момичето научи причината си изготви план за това как да промени мнението на свекърва си за нея.

Подобаващо облекло


Катя искаше да се почувства като съвременна жена на 21 век. Харесаха й шортите и блузите с големи деколтета. Но за нея беше очевидно, че за жена на средна възраст (каквато е свекърва й) подобни дрехи са странни. За да се хареса на майката на приятеля й тя започнала да се облича в по-подходящи дрехи.

Онемях щом свекървата ми каза какво мога да правя със захарта! СНИМКИ

Присъствие и отсъствие


„Мога да нося дрехите, които тя иска. Но тя все ще се дразни, ако прекарам прекалено много време с нея. Затова се опитах да не посещавам гаджето си, докато тя беше наоколо”, казва Катя. Това разстояние също им помогна да изградят отношения и по-малко да се дразнят взаимно. Тя дори разработила график и се появявала в къщата на гаджето си само веднъж на две седмици.

Без много интимни ласки


Катя призна факта, че просто не харесва майката на гаджето си. Затова тя предположи, че ще й е неудобно да я види как се прегръща със сина си. Знаеше, че единственият начин за добра връзка е уважението, затова избягваше проявата на нежни чувства пред свекърва си.

Помощ в домакинството


Никой родител няма да остане очарован, ако половинката на детето му идва в дома им и яде без след това да предложи да помогне в раздигането на масата. Затова Катя постоянно предлагаше помощ на свекърва си при миенето на чинии, рязането на салата и всичко останало в домакинството. Тя смята, че това е била важна стъпка, която й е помогнала да се доближи до бъдещата си свекърва.

Свекърва ми сложи гъбата за чинии в микровълновата. Първо реших, че е луда, но после...

Интерес към хобитата


„Тази част изискваше малко повече проучване“, споделя Катя. Затова тя дълго разпитвала гаджето си какво точно харесва майка му и как прекарва свободното си време. Оказа се, че тя обича да чете поезия. Тогава момичето й подари няколко книги с малки стихове. Освен това тя постоянно й задаваше въпроси за поезията и внимателно слушаше отговорите на свекърва си. Проявявайки искрен интерес към хобитата й Катя разбра, че наистина започва да изпитва симпатии към майката на гаджето й.

Уважение 


Знаейки, че майката на гаджето му я мрази, Катя никога не е оставяла чувствата й да я завладеят. „Разбира се, беше ми трудно да спечеля любовта й. Имаше моменти, когато се чувствах самотна и разстроена“, споделя младата жена.

Тя допълва, че често е била наранена от коментарите, които майката на партньора й пуснала за нея. Но въпреки това Катя никога не прояви чувствата си и продължи да се отнася към свекърва си с уважение. 

В крайна сметка майката на мъжа на Катя разбрала, че момичето уважава сина й и семейството му и няма да разруши отношенията или живота им. Благодарение на това отношенията на сханаха и свекървата се подобриха и жените успяха да постигнат взаимно разбирателство. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Аврора

Аврора 30.01.2020 11:58

Всички глаголни времена са употребени в този текст и всичките - неправилно! Купете си една граматика на българския език, стига с тия гугълски грешни преводи, досадно е и неприятно за четене!

аз  съм  ВЕСКА

аз съм ВЕСКА 31.01.2020 16:25

ТОВА ГО Е ПИСАЛА СВЕКЪРВАТА - ТЕ СА НЕИЗТОЩИМИ С ПРЕТЕНЦИИТЕ СИ .ОСВЕН ТОВА , ОТНОШЕНИЯТА МОЖЕ И ДА СЕ ВЛОШАТ ВПОСЛЕДСТВИЕ , НО НИКОЙ НЕ ТРЪГВА ДА ГО ОБИЧАТ , СЛЕД ПРОЯВЕНО НЕОДОБРЕНИЕ . ЦЯЛАТА СХЕМА НА НАПИСАНОТО Е ЗА КРЪГЛОТО КОШЧЕ .

Шшщ

Шшщ 31.01.2020 18:01

Аз все пак съм съпруга на сина й а не нейна