logo

Камелия през сълзи разкри какво е трябвало да направи, като е разбрала, че баща й е починал

Камелия през сълзи разкри какво е трябвало да направи, като е разбрала, че баща й е починал

Певицата Камелия направи много драматична изповед пред Венета Райкова. Певицата, която се изявява и като ментор в "Гласът на България" проговори за смъртта на баща си. 

От jenata.blitz.bg ви разкрихме тежката равносметка на Мира Добрева, която взриви мрежата с драматичните си признания. Показахме ви и няколко много интимни снимки на влюбените Гала и Стефан. 

Сега ще ви разкрием какво е трябвало да стори изпълнителката на "Луда по тебе" след като е чула от майка си най-тежката новина - баща й е починал. Камелия разкрива и с каква мисъл е успяла да успокои баща си, месеци, преди да си отиде. 

"Когато мама ми съобщи, че татко е починал, трябваше да отида да пея на участие вечерта. После го погребахме, а аз трябваше да отида на концерт. Тогава ми бе много трудно да се събера. Не казвам, че този момент ме е направил силна. Видях, че вътре съм си едно слабо човешко същество, на което не му е чуждо нито загубата на родител, нито да останеш сам без фирма зад гърба си, за да го осъзнае", каза тя.

"Не случайно сме родени – това е най-големият дар. Казах на татко, че пораснах и може да се справям сама. Казах му го няколко месеца, преди да си отиде. Той почина, знаейки, че неговото детенце вече може да се справя само. Това, което беше нужно да си кажем в този живот, си го казахме", заяви през сълзи певицата.

"Той беше много гледан от мен човек. Грижех се за него като благодарна дъщеря. Той ми викаше Мечо – като малка носех едно палтенце, с което приличах на мече", признава Камелия.

Коментирай

taka e

taka e 25.01.2019 12:02

Ако си от постоянно похапващите,но ти е омръзнало да ти викат бидон,дебелата и искаш да си във форма за лятото вземи диетичния спрей- с него ще спреш апетита и ще отслабнеш без диети и упражения !Опитай сега !Промени визията си !http://bit.ly/2GSDSm0