logo

Коронацията на крал Чарлз III на фатална дата, астролог предрече драма

Коронацията на крал Чарлз III на фатална дата, астролог предрече драма

Вселената сякаш крои нещо срещу бъдещия монарх на Великобритания

Остават броени дни до събитието, за което не само британците, но и хора по цял свят са затаили дъх - церемонията по официалната коронация на крал Чарлз III. 

СНИМКИ на натопорчените гърди и зърна на Меган Маркъл посрамиха Хари

Тя ще се проведе на 6 май (събота), а скандалите покрай нея вече са факт. Един от тях е, че херцогинята на Съсекс, Меган Маркъл е решила да не уважи бъдещия крал на Великобритания и да не го удостои с присъствието си. 

Това не е всичко. Принц Хари все пак ще е там, но пък баща му е наредил да бъде настанен на задни редове, демонстрирайки че наистина вече синът му не е част от семейството. Това може би е отмъщение на Чарлз след излизането на мемоарната книга на Хари - "Резерва". 

Астроложка реши да разчете звездите и да разкрие какво точно е подготвила вселената на крал Чарлз III по време на този така важен ден. Експертът обаче казва, че датата може да се окаже наистина фатална. 

Причината е, че на 5-и май 2023 година ще се случи лунно затъмнение. Коронацията е на следващия ден, но каква е връзката между дете събития?

Често хората се страхуват от момента на затъмнение, не препоръчват да го гледате, но самото затъмнение не представлява опасност. Но от астрологична гледна точка все пак има известна фаталност - залага вектор на важни събития. В коридорите на затъмнението се случват неизбежни събития, които могат да обърнат целия ви живот с главата надолу.

Съвпадението на датата на коронацията на Чарлз III и затъмнението - случайност или не?

Чарлз ще бъде коронясан веднага след лунното затъмнение - в деня на затваряне на лунния календар. Това означава, че много неща ще излязат извън контрола на краля и кралското семейство.

Ако датите са избрани нарочно, това предполага, че Обединеното кралство иска да увеличи влиянието си в световната политика и икономика, да стане най-мощната държава в света, да намали влиянието на монарха и евентуално да премахне монархията в света.

Интригата се допълва от факта, че Уилям, синът на Чарлз, е роден в деня на слънчево затъмнение. Това му поставя определени задачи .

Е, ако датите не са специално избрани, тогава Вселената поставя конкретна задача на Великобритания. И остава въпросът как ръководството на страната ще се справи с това.

Вселената поставя такива задачи на всеки от нас и от това как ще се справим с тях зависи ходът на събитията през следващите години.

Интересното е, че няколко седмици преди това събитие слънчевото затъмнение засяга сферата на властта, кариерата, статуса. Това означава, че сега Вселената му дава право на избор: да запази и укрепи своята сила и статус или да се оттегли и да я прехвърли. Въз основа на кармичната задача е логично да избере първото.

Много анализатори обаче предполагат, че той ще абдикира. Ако все пак в съветниците си има астролог, той ще го посъветва да остане крал и да направи всичко възможно да укрепи властта си. Може би доведете най-големия син да помогне. Следващите две години ще покажат какъв избор ще направи Чарлз III./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

АЗ СЪМ СИ АЗ

АЗ СЪМ СИ АЗ 24.04.2023 11:47

ЗНАК ОТ ГОРЕ, АНГЛИЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ

Англичаните

Англичаните 25.04.2023 9:25

са генетично увредени, трябва да изчезнат. ВАНГА е казала, че грешниците САЩ, Англия и други ще са под вода. Наближава времето.

Цонко

Цонко 26.04.2023 17:24

Виждам лека деменция в погледа му, т.е. абсолютно е готов е за държавен глава