logo

Кралица Елизабет II с шокиращ ход, попари мераците на Уилям за престола

Кралица Елизабет II с шокиращ ход, попари мераците на Уилям за престола

Няколко часа преди старта на новата година роялката се реши на много красноречиво действие

Колкото и да не вярваме, новините от кралското семейство през всеки изминал ден стават все по-скандални. 

Преди време от jenata.blitz.bg ви разказахме какъв удар са решили да нанесат принц Хари и Меган Маркъл с коледната си картичка на кралица Елизабет II.

Към днешна дата, оказва се, тя пък не остава длъжна. Този път обаче под прицел са принц Уилям и съпругата му Кейт. Те понасят тежък удар директно от Бъкингам. 

СНИМКА на принц Уилям и Кейт разкри шокиращи неща за децата им

Кралицата реши да попари мераците на Уилям и на сина му Джордж за престола, като това стори с много шокиращо действие, което обаче е достатъчно красноречиво. Това се случи в последните минути на 2022 година. 

Съпругата на принц Чалрз Камила Паркър Боус, която през повечето време се опитва да бъде в сянка на останалата част от семейството, оказва се ще бъде дама на краля. Няколко часа преди настъпването на 2022 година херцогинята на Корнуол бе положена в ранг кралска дама на Благородния орден. Наградата е престижен рицарски орден във Великобритания и се връчва на Камила като признание за приноса й към монархията.

Кралска драма: Шокиращо решение на Кейт и принц Уилям

Орденът на жартиера е учреден от крал Едуард III през 1348 година и се награждава от настоящия монарх за изключителна обществена служба и постижения. 

Камила се омъжи за принц Чарлз през 2005 година и подкрепя семейството с усилена работа през последните 16 години. След абдикацията на принц Хари се наложи тя да поеме доста повече ангажименти. 

Според много експерти това е пряк намек от Елизабет II, че следващия крал на Великобритания ще е именно синът й Чарлз, а не Уилям, както очакваха феновете на Кеймбридж./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Читател

Читател 04.01.2022 14:58

Е в края на 2022!!??? още нищо такова не се е случило, а и заглавията ви са отблъскващо простовати

да бе

да бе 04.01.2022 15:58

НИТО Е "ШОКИРАЩ", НИТО "УДАР" ПО УИЛИЯМ И КЕЙТ, ЗАЩОТО ТОВА СА ПРАВИЛА И СИ ИМА РЕД! ТОВА НЕ Е БЪЛГАРИЯ, КЪДЕТО СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ И НАРУШИЛ КОНСТИТУЦИЯТА СТАВА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ! ЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА "ШОКИРАЩИЯ" КИРЧО?

Киро Пора

Киро Пора 05.01.2022 7:41

Тоя бабугер ако поживее още малко и ще сдава властта на внук си.

Шиши

Шиши 05.01.2022 11:20

Такива са правилата ите се спазват.Да е жива и здрава кралицата.

Борис

Борис 05.01.2022 14:31

Сън не ме хваща от вълнение...