logo

Квартира от 27 квадрата се превърна в жилище със спалня, кухня, баня и хол след вълшебен ремонт (СНИМКИ)

Квартира от 27 квадрата се превърна в жилище със спалня, кухня, баня и хол след вълшебен ремонт (СНИМКИ)

Дизайнерка сътвори истинско чудо от една студио с площ едва 27 кв. метра. Ескпертката успя да направи спалня, кухня, всекидневна с разтегателен диван, работно място и баня на това малко пространство.

От jenata.blitz.bg вече ви показахме какво чудно жилище може да се крие зад стените на коварен контейнер. Разкрихме ви и по какво се различава истинският американски дом от българските панелки.

Днес сме решили да ви покажем как един чуден ремонт тотално преобрази едно студио от 27 кв. метра. Буквално ще останете с отворена уста след като видите на какво прилича тази малка квартира. Нищо чудно да пожелаете и вие да живеете там.

Спалнята е позиционирана близо до прозореца. Тя е изолирана от кухнята с няколко дървени подпори. Подовото пространство е твърде малко за радикални техники за зониране. Това е и причината разделението на тези две части на студиото да бъде направено по такъв лек начин.

Точно срещу леглото е поставен телевизор, както и компактен плот. Мебелите са в меден цвят.

Завесите са в в сиво-синята гама. Те са от лека материя.

Диванът в хола е в бежавата гама, той се намира до телевизора. Той е разтегателен, за да може да настаните гостите си там, ако решат да останат да преспят при вас.

Пред него пък е кухнята. Ъгловият комплект е изключително компактен, а единствената подходяща маса за такава малка площ, е кръглата и то с малък диаметър. Идеята е когато готвите и ходите из кухнята, да не се блъскате в ъглите на масата.

Основният багаж се намира в малко килерче, което има огледални врати. Точно огледалата разширяват пространството и правят така, че жилището да изглежда много по-просторно.

В банята има удобен душ, мивка, шкаф и компактна пералня./jenata.blitz.bg

Разпределение:

 

Коментирай