logo

Ледената кралица Виктория Бекъм направи шокираща интимна изповед! (СНИМКИ)

Ледената кралица Виктория Бекъм направи шокираща интимна изповед! (СНИМКИ)

Неотдавна от jenata.blitz.bg ви разкрихме как експерт по езика на тялото анализира последните снимки на Виктория и Дейвид Бекъм и разкри огромна тайна, която двамата крият. Малко след това бившата певица от нашумялата преди време група Спайс Гърлс (Spice girls) сподели за най-големия си и дълго пазен кошмар, а именно, че я били „простреляли” на един от концертите на групата.

Не бе отдавна и времето, в което ледената кралица направи нещо, което шокира мнозина и ги остави без думи. Но това се оказа нищо, след като Виктория се появи с рокле без сутиен и показа бая плът.

Сега обаче 44-годишната съпруга на 43-годишния Дейвид Бекъм направи нова скандална изповед. Тя е свързана с това какво точно се случва в семейството й.

Въпреки че в семейството на Виктория мъжете доминират - заедно Дейвид имат три сина и една дъщеря - гласът на жената играе важна роля.

В последното си интервю певицата призна, че теми като феминизма и движението #MeToo се обсъждат активно в семейството им.

„Дейвид и аз винаги говорим за тези теми, включително и с нашите момчета - винаги е било много важно за нас”, каза г-жа Бекъм.

Звездната двойка са горди родители на 13-годишния Ромео, 16-годишния Круз и 19-годишният Бруклин, който наскоро представи новата си приятелка на родителите си и седемгодишната му сестра Харпър.

„В нашия дом ролята на жените не се подценява, въпреки че сме в малцинство”, добави Виктория.

Дизайнерът, който наскоро пусна първата си спортна колекция в сътрудничество с Reebok, също говори за своята фитнес програма. Според звездата тя прекарва поне два часа на ден във фитнеса.

„Тренировката заема огромна част от живота ми. Както повечето жени, аз съм доста критична към себе си. Но аз съм на 44 години, а и имам цял куп деца у дома. Приемам как изглеждам и се опитвам да извлека максимума от себе си”, отвори сърцето си жената на Дейвид Бекъм.

„Правя 45 минути ходене и джогинг. Посвещавам 30 минути на упражнения на краката и същото време за тренировка за ръцете ми, а след това правя много коремни. През уикенда правя всички тези упражнения непрекъснато, но в средата на седмица понякога трябва да прекъсва, за да заведа децата на училище”, добави Виктория.

Звездата призова жените да се подкрепят взаимно. „Мисля, че трябва да се комплиментираме и да бъдем добри към себе си и помежду си”, заключи Виктория. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ужас

Ужас 16.02.2019 10:27

Дъщеря ѝ иска внимание, а тя и е обърнала гръб и е хванала в прегръдките си любимото синче.

Радо

Радо 16.02.2019 21:02

До ужас, трябва да се чете а не да зяпаш по картинките (снимки) след това да пишеш глупости, те нямат дъщеря, ужас.

илиана

илиана 16.02.2019 21:07

АААА рАДО НЕ СИ ИНФОРМИРАН -ИМАТ 7 ГОДИШНА -СКОРО ИМАШЕ РОЖДЕН ДЕН:) ЧЕТИ И СЕ ОБРАЗОВАЙ:)

Петя

Петя 17.02.2019 1:28

Не ги мислете те се оправят , осигорили са старините си децата си .

Мая

Мая 17.02.2019 16:26

И кое е толкова интересно от живота и. Може би това кога ходи на работа, може би по 8 ч на ден и дали се осигурява

Пит

Пит 18.02.2019 1:24

Стига сте злорадствали...кой на кого бил обърнал гръб...пълни глупости...писали сте тук колкото да си задоволите зависттааа...8 часа ли 5часа ли ходи..кой както си устрои живота.