logo

Майка накара дъщеря си да тръгне по-рано от училище, за да вземе братчето си от градина! 2 часа по-късно едва сдържаше сълзите си заради тази СНИМКА

Майка накара дъщеря си да тръгне по-рано от училище, за да вземе братчето си от градина! 2 часа по-късно едва сдържаше сълзите си заради тази СНИМКА

В един най-обикновен ден може да се случи нещо съвсем неочаквано. Това го знаят най-добре хората, които имат деца. 

В това се е уверила и героинята на днешната ни статия - Кандис, след като неочаквано получила обаждане по телефона от детската градина на сина си, че трябва да отиде да го вземе по-рано. И тъй като жената не разполагала с такава възможност, се наложило да помоли дъщеря си да я отмени.

Когато след няколко часа децата й не се прибрали, Кандис започнала да се притеснява сериозно. Малко по-късно в мрежата видяла снимка, която я накарала да се просълзи. 

Винаги се радваме да ви разказваме хубави и трогателни истории. Но понякога разказът от първо лице е толкова емоционален, че си заслужава да го прочете така, както го е написал авторът му. Затова ви предлагаме да видите какво написа за сина и дъщеря си тийнейджърка Кандис Кари. 

"Днес в семейството ни възникна извънредна ситуация, което наложи дъщеря ми да си тръгне по-рано от училище, за да вземе по-малкия си брат от детската градина. Мислех, че двамата просто са се прибрали у дома, докато не видях снапчата й. 

Вместо да пропусне часовете, тя е решила да се върне обратно в училище с 3-годишния си брат и му е позволила да поспи в обятията й до края на часовете.

Не съм убедена, че подобно нещо е разрешено и че дъщеря ми не е нарушила правилата, но общо взето ми е все едно. Дъщеря ми помогна на семейството и се върна към задълженията си, гушкайки по-малкия си брат.

Или съм най-лошата майка на света, или най-невероятната. Моля ви, не ми казвайте каква съм, позволете ми да живея в блажено неведение, докато гледам тази снимка. Животът е толкова кратък, а подобни моменти го правят истински щастлив", написа Кандис. 

За броени часове публикацията й се сдоби с хиляди харесвания, коментари и споделяния. Много от потребителите изказват най-сърдечните си пожелания по адрес на Кандис и дъщеря й.

Без съмнение най-силната любов е тази, която живее в семейството. А постъпката на това младо момиче заслужава уважение. /jenata.blitz.bg

Коментирай

бай Гъдю

бай Гъдю 09.10.2018 15:54

Браво! Душички! Да са живи и здрави, да се обичат и си помагат цял живот!