logo

Меган извъртяла подъл трик на бившия си мъж! Ако сегашната принцеса забременеела, то той трябвало да...

Меган извъртяла подъл трик на бившия си мъж! Ако сегашната принцеса забременеела, то той трябвало да...

Меган Маркъл е накарала първия си съпруг да се съгласи с „договор за бременност“, за да се увери, че ще ѝ бъде предоставено всяко възможно удобство, ако тя роди детето им. Това съобщава „Дейли Мейл“ (Daily Mail), позовавайки се на информация от близък приятел.

Изгряващата тогава актриса е била толкова загрижена за трудностите около бебетата и връщането на бляскавата физическа форма от преди забременявнето, че е поискала мъжа ѝ Тревър Енгелсън да плати за личен треньор и диетолог, ако тя зачене. Херцогинята на Съсекс е поискала и бавачка, която да се грижи за евентуалното бебе, твърди източникът. 

Разкритието идва само няколко дни, след като принц Хари и съпругата му обявиха, че очакват първото си дете.

Договорите за бременност стават все по- популярни в САЩ и особено в родния град на херцогинята Лос Анджелис. Въпреки, че основната им цел е да се уредят родителските отговорности след раждането, като например поделянето на задълженията между съпрузите, за Меган Маркъл е било най-важно да се увери, че няма да загуби фигурата си. По време на споразумението, което се твърди, че е било уредено няколко години след сватбата ѝ с продуцента Енгелсън през 2011 г., Меган най-сетне прави пробив в киното с ролята си в сериала „Костюмари“.

„Тя е наясно с проблемите с килограмите на членове на семейството ѝ и винаги се е ужасявала да не качи някой килограм, особено предвид кариерата ѝ по това време. Всеки път, когато е напълнявала малко това се отразяваше веднага на лицето ѝ и тя искаше да се увери, че бързо ще е готова отново за камерата.

Меган поиска личен треньор и диетолог по време и след бременността. Сигурен съм, че и бавачка е била обсъждана, но тя основно беше съсредоточена върху здравето и теглото си. Тя може и току-що да се е присъединила към кралското семейство, но Меган винаги е искала да бъде третирана като принцеса“, разказва източникът.

Той разкрива, че Меган не се е обърнала към адвокати, за да напишат официален документ, който тя и съпругът ѝ да подпишат, а сама е съставила такъв. Тя обаче е била непреклонна по тази тема и

Тревър Енгелсън не е имал друг избор, освен да се съгласи.

„Знаете какво казват: щастлива жена – щастлив живот. Той знаеше, че се е оженил за някого, който е много загрижен за външния си вид и много несигурен за тялото си, така че просто се съгласи с това. Тя не би приела „не“ за отговор и той го знаеше“, добави източникът.
 

Коментирай

Баба

Баба 31.10.2018 16:19

Ам ся! Дали е сключила такъв договор с Харито? Надали, баба Елизабетка не би го позволила!

Националист

Националист 01.11.2018 1:27

Такива като нея какви хора ще родят и отгледат?

Ангелов

Ангелов 01.11.2018 5:52

Краварска сиганка..Пиша втората дума с С, щото близз не познават думата Циганин.

Сключвайте договори

Сключвайте договори 01.11.2018 6:20

Кат са жених,сключих договор да ева жената и в гъзъ. Тя нямаше избор и се съгласи! Ся съжалявам щото сигурно е можело да сключа договор да я ева и в устата ,ама де тоя втори акъл!?!