logo

Мъж направи нещо безумно зад гърба за жена му! Мрежата прегря! СНИМКИ

Мъж направи нещо безумно зад гърба за жена му! Мрежата прегря! СНИМКИ

Престоят у дома заради пандемията от коронавирус определено не се отразява добре на някои хора

През последните месеци много хора пренесоха офисите си у дома заради пандемията от коронавирус. Именно заради тази ситуация американката Кара Фийлдс и съпругът й Том Фийлдс също останаха у дома с децата си, които като тях се обучаваха онлайн.

За да успеят да работят и учат те превърнали всекидневната си в офис и класна стая, където разположили лаптопи и таблети.

Кара работела в отдела по маркетинг на фирма Elanco, която била базирана в Индиана. Често й се налагало да провежда онлайн конферентни връзки с шефовете и колегите си, за да стиковат работата им.

Мъжът й пък работел в IT фирма.

„Да жонглирам между личния и професионалния опит е повече от трудно. Мислех, че се справям добре, но в последствие установих, че това изобщо не е така“, споделя Кара.

„Дълго време по време на разговорите ми с колегите и шефовете те се смееха безпричинно. Не знаех защо това е така, докато един колега не се осмели и не ми показа снимки от конферентните ни връзки. Останах потресена!

През цялото време в продължение на седмици докато аз провеждах сериозни работни видеоразговори мъжът ми зад гърба ми е правил нещо безумно“, казва съпругата, станала жертва на мъжа й.

„През цялото време той ми е правил фотобомби. Появявал се е в най-различни и причудливи костюми“, казва с усмивка Кара.

Съпругът й определено скучаел по време на работния им ден у дома и решил да се развесели, а редом с това и да зарадва колегите на съпругата си като се облича в причудливи, а понякога и леко страшни Хелоуин костюми.

„Поне синът ми много ми се радваше и подкрепяше лудата ми идея“, казва с усмивка Том. Заради действията си той се превърна в истинска интернет сензация. 

Уверете се сам в следващите снимки колко приятно шантав номер е извъртял том на съпругата си, която през това време е работела. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Гонзо

Гонзо 12.05.2020 16:10

Това е НЕЧУВАНО просто е НЕВИЖДАНО леле УЖАСНО Е боже !

инжектопляктор

инжектопляктор 13.05.2020 12:59

Ако се беше снимал как го ебат определено щеше да е сензация!