logo

Мъж се отказа от просторния си дом и заживя със семейството си в тази малка кутийка СНИМКИ

Мъж се отказа от просторния си дом и заживя със семейството си в тази малка кутийка СНИМКИ

Първоначално жена му се отнесла скептично към идеята, защото имали малко дете, но накрая решила да  рискува и да подкрепи съпруга си

Много хора мечтаят за голям и луксозен дом. Но има и ексцентрици, които искат да живеят по различен начин. Те не се нуждаят от имения и яхти и могат да се наслаждават на живота дори в мъничка къща.

Такива хора обичат да пътуват и всяка сутрин да гледат нови пейзажи през прозореца си. Също като героите на тази история. 

Си Джей и Ейми Лий от Нова Зеландия били като всички семейства. Когато се оженили, заживели в голяма и хубава къща, разполагаща с всички удобства. Един ден обаче Си Джей разбрал, че не иска животът му да е толкова спокоен и иска да пътува. 

Прекрачите ли прага на тази тясна къщичка, буквално ще онемеете СНИМКИ

Мъжът се вдъхновил от историите на хора, които продават големите си къщи и си правят малки каравани, с които се впускат в приключения и решил на всяка цена да създаде един такъв дом и за себе си. 

Първоначално жена му се отнесла скептично към идеята, защото имали малко дете. Но накрая решила да  рискува и да подкрепи съпруга си в смелото му начинание.

Си Джей построил къщичка с площ по-малка от 10 квадратни метра, която въпреки размерите си отговаря на всички нужди на семейство. Ултракомпактният й дизайн позволява на тричленното семейство да води пълноценен начин на живот, докато е на път.

Къщата е много светла и уютна. Има много прозорци от всички страни, благодарение на които семейството може да се наслаждава на красивите пейзажи, без да напуска дома си.

Тази разкошна карета се оказа селска тоалетна! Надникнете ли вътре... СНИМКИ

А когато решат да се усамотят, просто трябва да спуснат щорите. 

Вътре има две места за спане - голямото разтегателно легло, на което съпрузите прекарват нощта. През деня то се превръща в компактен диван.

Детето пък спи на голям удобен матрак.

Двойка си купи стар камион и го превърна в приказен замък (СНИМКИ)

През деня той също се прибира, за да има повече място.

До мястото за спане има малка уютна кухня с мивка и плот. Под мивката пък има шкафове, където се съхраняват съдовете и другите кухненски прибори.  

Къщата разполага и с душ и тоалетна. Като цяло, всичко необходимо за комфортен живот.

Ема превърна малка кутийка от 8 квадрата в жилище бонбон! (СНИМКИ)

Когато собствениците решат да се установят някъде, пред вратата поставят специална платформа, на която подреждат маса и столове, за да могат да се хранят сред природата. 

Къщата на Си Джей е много сладка, компактна и удобна, въпреки малките си размери.

Тази приказна къщичка е само 27 м², но надникнете ли вътре... (СНИМКИ)

Рано или късно обаче съпрузите ще пожелаят отново да се заселят в нормална и просторна къща, защото едва ли ще могат цял живот да се гушкат в това малко килерче. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

potito

potito 19.01.2021 13:41

ako ma zamakni majat me v toz kotia 6te go prebia

ехааааааа

ехааааааа 19.01.2021 15:57

екстра къщурка, евала