logo

На пръв поглед това е най-обикновен и стар фургон, но когато погледнете вътре... (СНИМКИ)

На пръв поглед това е най-обикновен и стар фургон, но когато погледнете вътре... (СНИМКИ)

Живот във  фургон? Звучи си като истинско наказание. Мнозина смятат, че биха обитавали подобно нещо само при извънредни ситуации и ако имат избор, никога не биха се заселили там. 

Но главният герой на тази история с право може да се нарече фургон мечта. В това малко пространство има всичко, което е нужно, за да живееш комфортно. 

На това голямо и удобно легло ще се чувстват добре дори и най-едрите хора. А всичките си вещи може да приберете в шкафа с огледални врати, който зрително увеличава пространството и добавя светлина в помещението. 

Банята също изглежда много добре, стига да си спомните къде се намира. В нея има всичко - и мивка, и тоалетна, и душ. Всичко е много компактно, практично и функционално. 

Особено внимание заслужава кухнята. Облицованият неръждаем плот се намира в центъра на помещението и до него има достъп от всички страни. 

Има пространство, около което могат да се съберат близките и приятелите си. Вместо огромни кресла и дивани, тук има няколко компактни пуф фотьойла и табуретки, в които също може да прибирате вещите си. С две думи - място има за всичките ви гости! 

Многото прозорци, отразяващи светлината и богатият, но заедно с това ненатрапчив интериор, придават на този фургон атмосфера на истински уютен дом. Разбира се, не може да го сравните с истинска къща, но ако трябва да го оценявате по отношение на цена / качество - това е страхотен вариант. /jenata.blitz.bg

 

 

 

Коментирай

питам

питам 29.05.2018 13:55

къде са снимките ?