Не дръжте тези неща на балкона, опасно е

Не дръжте тези неща на балкона, опасно е

Знайте, че има предмети, които не трябва да съхранявате на терасата

Българите, коти живеят в апартамент, сякаш спазват няколко неписани правила. Всички те са свързани с балконите, ако домът има такива.

На първо време нашенците гледат да „своят“ терасата, за да разширят с някой и друг метър квадратурата на апартамента.

Без значение това дали ще се случи или не, то другото важно правило е балконът да бъде остъклен. И сякаш на мига се превръща в склад, мазе, килер и т.н

По традиция там се държат всевъзможни неща – буркани, бидон с кисело зеле, гумите на колата, старите дрехи, които никой не носи, каси, кутии и т.н.

Но как ще реагирате, ако научите, че има неща, които за нищо на света не трябва да държите на балкона. А ако вече са там, то незабавно трябва да ги изхвърлите.

Оборудването и редица уреди трябва спешно да бъдат премахнати от балкона. Експерти отбелязват, че температурните промени могат да повредят оборудването. Устройствата трябва да се съхраняват само на закрито, където ще бъдат защитени от външни условия.

Също така не се препоръчва да оставяте скъп текстил на балкона. Тези артикули включват килими, завеси и декоративни възглавници – когато са изложени на слънце и влага, те могат да загубят цвят и да мухлясат. 

Тези вещи нямат място на балкона, изхвърлете ги, преди да е станало късно!

Освен това не трябва да оставяте на балкона за дълго време запалими материали, които могат да се запалят при нагряване. Това включва кутии с бензин, аерозолни кутии и фойерверки.

Преди това експерти от онлайн издание разкриха лесен начин да се отървете от ръжда в къща или апартамент с помощта на продукт, направен от паста за зъби, оцет и сол. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

bambi96

bambi96 03.01.2024 10:50

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Фънки 2

Фънки 2 04.01.2024 14:57

големи умници сте -направо открихте огъня!