logo

Нелепо! Как момиче прати на свекърва си SMS с предложение за секс

Нелепо! Как момиче прати на свекърва си SMS с предложение за секс

Жената реагирала на това признание с достойнство, присъщо за нейната възраст, и направила няколко шеги

Едно обикновено момиче от Манчестър, Великобритания успя да спечели симпатиите на стотици хиляди хора само с една неудобна ситуация. В своя туитър Кейти Глостър разказа колко епична може да е една грешна цифра, а нейното съобщение събра 294 000 харесвания, пише The Sun.

Известна културистка се ожени! Ето как изглеждаше необикновената булка СНИМКИ

В петък тя отишла на гости на приятеля си, който живее с родителите си. Двойката искала да прекара спокойна вечер със семейството на мъжа. Изведнъж, седейки в хола с всички, Кейти придобила закачливо настроение и написала съобщение до гаджето си с намек: „Цялата съм в пламъци :)“.

Тя вдигнала глава, за да погледне реакцията му, когато разбрала, че звукът на уведомяването идва не от нейния любим, а от майка му ... Жената реагирала на това признание с достойнство, присъщо за нейната възраст, и направила няколко шеги, а Кейти искала да потъне в земята от срам. Въпреки всичко абонатите я подкрепиха с неудобните си истории.

Жена срещна "мъжа на мечтите", който я отведе в България, но нещата завършиха ужасяващо

"Ако тя не е написала в отговор, че също гори, тогава всичко е наред", пише Мати Райдер.

"Ако се чувствате по-добре, веднъж написах на майката на годеника си вместо на него, че седя в тоалетната им и се страхувам да се изходя по голяма нужда, защото някой може да чуе, а тя ми отговори: „Всичко е наред, скъпа , на никого не му пука", добавя Кайлс.

Защо жените не бива да седят с кръстосани крака - истини и митове!

"За Коледа с приятелката ми направихме нецензурни снимки и след това й изпратих куп от тях в месинджъра. Само че се оказа, че не е изпратено до нея, а до шефа ми", признава VirtualStepDad./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Дедо Шишарко

Дедо Шишарко 11.06.2021 11:25

Британските коври са един път. При тях няма екзит..само ин, ин анд ин.

ГРУЮ

ГРУЮ 13.06.2021 7:45

може да е изкала да излиже дъртата путка на свекурва си.