logo

Нестандартни трапезни маси  - вдъхновение за перфектната трапезария

Нестандартни трапезни маси - вдъхновение за перфектната трапезария

Времето на обикновените и еднообразни мебели сякаш отмина и все повече домакинства залагат на нестандартен подход в създаването на стилен интериорен дизайн, дори и в трапезарията.

Ако и вие сте готови да придадете изцяло нов облик на вашата, разгледайте тези четири модела трапезни маси от мебели Carmen, с които ще постигнете целта си с лекота.

Модерна и функционална, тази маса за секунди се трансформира и променя формата си, посредством въртящ се механизъм. Искате правоъгълна маса? Да, KRAG е такава в нормалното си състояние. Искате кръгла маса, която да събира повече хора? Имате я! KRAG се превръща в комфортна маса с диаметър 130 см и е готова да посрещне всичките ви гости, като през цялото това време изглежда внушително със своята масивна основа от праховобоядисан метал в черно и стабилен керамичен плот.

Ако търсите висок клас обзавеждане с безупречно качество, разтегателната маса KRAKOW може да покрие всичките ви изисквания. За изработката ѝ са използвани първокласни материали, като неръждаема стомана, керамика и МДФ, а резултатът е луксозна и функционална маса за съвременната трапезария. Моделът се предлага в два цветови варианта, за да се адаптира безпроблемно към вашия интериор.

Един от моделите, които пленяват с атрактивна и нестандартна визия е трапезната маса ELISTA. Шарките на плота наподобяват луксозен сив мрамор, а разтегателният механизъм му позволява да увеличи размера на масата до 196 см. Това я прави перфектна за големи групи и за различни събития, като празници или семейни вечери. Праховобоядисаната метална основа и интересната ѝ форма допълнително подсилват ефектната визия на интериора.

Замисляли ли сте се как би изглеждала трапезарията ви с кръгла маса? Този модел притежава разчупена метална основа, а плотът е комбинация от закалено стъкло и керамика – стилно и елегантно решение за всеки съвременен дом. Изчистените линии и цветове на модела позволяват комбинация с трапезни столове в по-смели цветове, с което ще създадете перфектния облик на вашата трапезария и ще впечатлите гостите си.

Изборът на нестандартна трапезна маса може да бъде творчески и забавен процес, който ще доведе до създаване на персонален и неподражаем стил в дома. Тези маси са не само функционални и практични, но също така могат да бъдат център на внимание в стаята и да придадат уют и атмосфера на всяко пространство. Бъдете смели и създайте интериор, който отразява индивидуалния ви стил и е олицетворение на вашата личност.

За вдъхновение винаги можете да разчитате на модерните предложения от мебели Carmen както онлайн, така и в шоурумите на следните адреси:

София, бул. "Брюксел" 14,

Пловдив, ул. "Нестор Абаджиев" 13,

Варна, бул. "3-ти март" 30А,

Бургас, ул. "Одрин" 50