logo

Никой не може да повярва какво има в този апартамент, който е само 22 кв. м. (СНИМКИ)

Никой не може да повярва какво има в този апартамент, който е само 22 кв. м. (СНИМКИ)

Урбанизацията се увеличава с шеметни темпове. Основната причина за това са многото хора, които отиват в големия град, за да търсят по-добър живот.

Това оказва голям натиск върху жилищата и хората се оказват често пъти в някоя квартира. Идва момент, в който се решават на собствено жилище, но точно тогава се сблъскват с друг проблем – дори и най-малките жилища струват луди пари. В пък в малък апартамент трудно може да се живее нормално.

Да, ама не! Затова сега ние от jenata.blitz.bg ще ви покажем зашеметяващи снимки на един изключително малък апартамент. Той е едва 22 квадратни метра, но повярвайте ни – в него има всичко, което е необходимо на един човек а живее… при това в лукс обстановка.

Ето и чертежите на жилището, което забележете – е на два етажа.

От jenata.blitz.bg трябва да отбележим, че апартаментът се намира в Тайпе в Тайван. Неговият собственик често пътува, но щом наел вътрешни дизайнери, които да обзаведат дома му, изрично ги предупредил, че за него най-важното е да има уютна спалня, където да има здрав сън и възможност да си взима хубави и дълги вани.

Затова дизайнерите направил почти невъзможното и усвоили до максимум почти всеки сантиметър от дома му. Там той има страхотна всекидневна, мултифункционална кухня, че и невероятна баня с вана.

Освен това има и уютна спалня, която е на „втория” етаж от дома му, а до нея се стига по феноменални стълби.

Целият апартамент е издържан в бял и дъбов цвят, които правят така, че домът да изглежда светъл и просторен. 

Със сигурност ние от jenata.blitz.bg бихме искали да живеем в такъв апартамент! А вие?  коментарите. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!