logo

Принц Уилям и Кейт Мидълтън сключили тайно предбрачно споразумение, в което...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън сключили тайно предбрачно споразумение, в което...

На една от романтичните им срещи принцът накарал любимата си да изброи нещата, които за нея са  най-важни в една връзка

Историята на Кейт Мидълтън и принц Уилям прилича на истинска приказка. Тя започва през 2003 г. в университета в Шотландия, където двамата учат. 

Въпреки че отношенията им се развиват много бавно и двамата стават семейство едва след осем години, още в университета влюбените са били решени, че ще се оженят. Поне това твърди кралският биограф Кейти Никол.

В книгата си „Кейт: Бъдещата кралица“ тя пише, че още през 2007 г. херцозите на Кеймбридж са мислили за брак. И още тогава са сключили предбрачно споразумение, пише  Express.

Падна скандална тайна за младата Кейт Мидълтън и член на кралското семейство

На една от романтичните им срещи принцът накарал любимата си да изброи нещата, които за нея са  най-важни в една връзка. Катрин споменала съвместното взимане на решения и преодоляване на трудностите. А Уилям признал, че мечтае за трима наследници.

На най-обикновена салфетка било написано, че Мидълтън е съгласна да роди на съпруга си три деца, а той, от своя страна, се задължава да се грижи за тях и да решават всички семейни проблеми заедно. Най-отдолу и двамата сложили подписите си.

Падна голяма тайна, свързана с Кейт Мидълтън и децата й СНИМКИ

Предбрачното споразумение било доста неофициално. В него не били засегнати финансови въпроси, а само това как би трябвало да изглежда идеалният им семеен живот.

"На острова Уилям е обещал на Кейт, че нещата между тях са сериозни. Тогава за първи път те говорят за женитбата", разказва Кейти Никол. 

И до ден днешен Кейт и Уилям пазят салфетката, превърнала се в първия им предбрачен договор. След сватбата херцогинята на Кеймбридж е подписала истински договор, според който не трябва да дава автографи и да разгласява информация, свързана с членовете на кралското семейство. 

Кралски биограф шокира с разкрития за отношенията между принц Уилям и Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън се омъжва за принц Уилям през 2011 г. Хората я обожават не не спират да я наричат "новата Даяна".

За осем години тя дари съпруга си с три прекрасни дечица -  Джордж, Шарлот и Луи. Британските медии не спират да спекулират, че съвсем скоро Катрин ще роди още едно дете.

А самата тя наскоро призна, че иска да роди още две бебета, но съпругът й вярва, че в момента в семейството има достатъчно деца. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

  

 

Коментирай