logo

Привличат бедността: Веднага изхвърлете тези 5 неща от портфейла си

Привличат бедността: Веднага изхвърлете тези 5 неща от портфейла си

Парите и монетите имат мощен енергиен поток – съобразявайте се с него, казват езотериците

Какви ли не суеверия, поверия и т.н. има за парите. Всички сме чували поне десетина неща, които според народните вярвания привличат богатството към нас, а и също толкова неща, които го отблъскват.

Каквото и да си говорим, то всеки от нас иска да има повече пари и да няма финансови проблеми. Но има ли лесен начин за забогатяване?

Е, отговорът е не е еднозначен, но поне знайте, че има грешки, заради които сме бедни. Да, точно така – сами сме си виновни за липсата на финанси.

„Парите и монетите имат мощен енергиен поток. Трябва винаги да се съобразявате с това“, казват езотериците.

По думите им самите ние се обричаме на бедност с нещата, които държим в себе си.

„Има точно пет предмета, които мнозина от нас държат в портфейлите си. Това обаче е много грешно! Те привличат бедността и заради това все не може да се видим с пари“, казват езотериците.

„Веднага изхвърлете тези неща от портфейлите си“, допълват те.

„Ако носите скъсан портфейл и пъхнете пари в него, то знайте., че така никога няма да имате финансово благополучие“, поясняват езотериците. 

„Ако не искате да просите цял живот, да броите стотинки и да работите за стотинки, опитайте се да започнете с малко - премахнете от живота си неща, които носят енергията на бедността“, допълват те. 

Ето кои са петте предмета, които те казват, че веднага трябва да изхвърлите от портфейла си, тъй като те привличат бедността:

  • презервативи - този елемент е необходим, за да направи невъзможно раждането на нещо ново, включително парична енергия;
  • касови бележки от магазини – предизвикват хаос и блокират финансовите потоци, като им пречат да вървят в правилната посока;
  • снимки на други хора - цялото внимание трябва да се съсредоточи върху банкнотите, а не върху нечии лица;
  • фалшиви пари-сувенири - такива „залъгалки“ не носят никаква енергия, освен измама, следователно можете да бъдете измамени и във възможността да забогатеете;
  • боклук - всякакви хартийки, опаковки от бонбони, хвърчащи бележки трябва да се изхвърлят, тъй като тези неща вече са енергийно мъртви.

Никога не слагайте тези 4 неща в портфейла си

Също така не забравяйте, че самият портфейл не трябва да бъде скъсан, мръсен и износен. Трябва редовно да се мие или избърсва с влажна кърпа, в противен случай всички усилия ще бъдат напразни - мястото, където съхранявате пари, трябва да се поддържа чисто.

Какво да поставите в портфейла си, за да потекат реки от пари
Освен забрани, има и съвети, които ще ви помогнат да завъртите колелото на Съдбата във ваша полза. 

Народните поверия казват, че най-мощният талисман за привличане на пари е банкнота с рядка деноминация. Можете да я поставите в портфейла си, като използвате отделението, където няма други банкноти. 

В същото време е важно да не мачкате банкнотите в портфейла, а да ги оставите правилно, в противен случай паричните потоци в тях се блокират. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай