logo

Революция на цените в eMAG с над 30 000 подбрани оферти

Революция на цените в eMAG с над 30 000 подбрани оферти

Помощниците у дома ще ни спестят време и пари за едно незабравимо лято

От 14 до 17 юни eMAG провежда една от най-популярните си кампании – революция на ценитеза която от онлайн шопинг платформата са подготвили над 30 000 подбрани оферти. В специалната селекция са включени широка гама продукти за цялото семейство, дома, градината, както и многобройни предложения на малки и големи електроуреди, лаптопи, телефони, смарт устройва и много други. Всичко, от което се нуждаем, за да спестим време от домашните ангажименти и да се насладим на приятните летни моменти.

Ето и някои от хитовите продукти с революционни цени, които ни очакват в eMAG.

С фритюрника XXL Star-LightAirfryer може бързо и лесно да бъде приготвена вечеря на цялото семейство. Чудесната новина е, че с него едновременно пестим време, но не правим компромис с вкуса и качеството на приготвените ястия, защото Star-LightAirfryer не се нуждае от мазнина. Това е един моделите с най-голяма вместимост, с капацитет за готвене до 11 литра, и разполага с цифрово управление, 8 предварително зададени програми, функция за автоматично изключване, както и 3 различни по големина скари, 1 дренажна тава, комплект грил и кошница за готови картофи. В рамките на кампанията може да бъде закупен за 169,99 лв.

Пералнята Bosch WAN28160BY, оборудвана с технологиите EcoSilence Drive, ActiveWater и Anti Vibration дизайн, създава оптимални условия за изпиране и гарантира ефективно и деликатно почистване. Капацитетът на зареждане е 8 кг, което я прави подходяща за цялото семейство, а с функцията Time Delay може лесно да се отложи началото на цикъла на изпиране, за да е готово прането в подходящия момент. В Революция на цените се предлага за 649,00 лв.

А за безупречни резултати дори при силно замърсено пране, капсулите на Ariel All in One PODS ще осигурят изключително концентрирана почистваща сила. Активните съставки работят заедно за премахване на упорити петна, като капсулите са изключително лесни за използване. В Революция на цените може да се сдобиете с 2 пакета по 52 броя на цена 40,99 лв.

В ертикалната прахосмукачка Dyson V10 Absolute напълно отговаря на съвременните изисквания за удобство и качество на почистването. Маневреността, мощността и компактността правят възможно удобното и по-бързо почистване във всички помещения. Дигиталният мотор Dyson V10 осигурява висока мощност, а батерията позволява работа до 60 минути, без излишни кабели и компромис в качеството. Системата за филтриране на въздуха улавя до 99,97% от частиците с размер до 0,3 микрона, като излизащият въздух е пречистен. В Революция на цените се предлага за 1099,00 лв.

С инверторния климатик Star-Light ACM-12FOWF няма да ни изненадва нито студа през зимата, нито жегата през лятото. Идеално решение, ако искаме още с отварянето на вратата у дома да е най-приятната за нас температура, тъй като устройството се управлява с удобно мобилно приложение. Климатикът е оборудван с още много допълнителни екстри, осигуряващи по-ниска консумация на енергия и по-добра ефективност. Той се самопочиства, прави автоматична диагностика и работи достатъчно тихо за комфортна работа, забавление или сън. В Революция на цените се предлага за 599,00 лв.

 

революция на цените идва с още хиляди оферти в най-различни категории, както и с добре познатите предимства на пазаруването от eMAG – бързина, богато разнообразие, удобни филтри и различни опции за плащане и за доставка до вкъщи или над 3000 точки в страната: куриерски офиси, клоновете на Български пощи или един от трите шоурума на eMAG. Може да пазаруваме и в движение – с мобилното приложение на онлайн ритейлъра. Включете се навреме, тъй като офертите важат до изчерпване на количествата.