logo

С тези прости трикчета ще превърнете спалнята си в най-еротичното място на света (СНИМКИ)

С тези прости трикчета ще превърнете спалнята си в най-еротичното място на света (СНИМКИ)

Много е важно, когато стигнете до обзавеждането на спалнята, да дадете воля на всичките си фантазии. Ако искате да превърнете тази стая в най-еротичното кътче от цялата къща, в никакъв случай не трябва да я отрупвате със семейни снимки. Подобни фотографии нямат място там! 

Виж, фототапетите със секс символи от известни филми, които възбуждат еротичното въображение, определено ще стоят много добре в семейното ви ложе. Лекомислените картинки в стил Пин-ъп също допринасят много за интимната обстановка. 

Предлагаме ви няколко идеи, взаимствани от световноизвестни дизайнери, с които ще превърнете спалнята си в интимно място, което предразполага към ласки и секс.

Легло Paris, дизайн Паола Навоне, Baxter

Дизайнерите твърдят, че сините тонове в интериора на спалнята успокояват, отпускат и свалят напрежението след натоварения работен ден. Въпреки схващането, че синьото е студен цвят, специалистите по обзавеждане смятат, че той засилва взаимния интерес. Затова и светлосините и сини отенъци са най-приемливи, когато става въпрос за създаване на еротична атмосфера. 

Мозайка Sicis

Правилното осветление в спалнята е гаранция за уютна атмосфера. Най-добрият вариант е мекото дифузно осветление, което ще освети най-уютните ъгли, ще скрие недостатъците в стаята и ще подчертае достойнствата ви.

Дизайнерите съветват да използвате комплексно осветление от няколко източника. 

Легло Marylin, Flou

За да създадете благоприятна интимна обстановка в спалнята, трябва да обърнете внимание и на дизайна на таблата на леглото. Според Фън Шуй, формата на мебелите в спалнята трябва да е заоблена и мека. 

Ако таблата на леглото е с окръглени форми, енергията Чи ще циркулира плавно из цялото помещение. 

Спално бельо 

Сексуалното въображение се възбужда не само от червения цвят, но и от качеството на спалното бельо. Меките копринени чаршафи, естествената кожа и велурът създават приятни усещания, които засилват желанието за секс. 

Приятните на допир материи могат да се използват и при тапицерията на мебелите, килимите и  завесите.

 

Спалнята за гости в дома на известна дизайнерка на остров Бали

Балдахинът винаги се използва като средство за създаване на интимна атмосфера. Той засилва състоянието на уединение и покой. Балдахинът напомня на своя исторически прототип - будоар, който е създаден за сексуални утехи. Той препраща и към източните спални от приказките в "1001 нощ".

Тази спалня на известния италиански дизайнер Фабио Новембре е доказателство, че мъжете "обичат с очите". 

Ярки червени предмети в помещението - това винаги е секси, а огледалото като табла, въпреки учението Фън Шуй, според дизайнерите, засилва чувствеността и сексуалността. Огледалото над главата е една възможост да погледнете на партньора си по нов начин. /jenata.blitz.bg

 

Коментирай