Само с една СНИМКА внучката на кралица Елизабет II издаде пред света голяма тайна от Бъкингамския дворец

Само с една СНИМКА внучката на кралица Елизабет II издаде пред света голяма тайна от Бъкингамския дворец

Внучката на британската кралица Елизабет II – принцеса Евгения, случайно показа пред целия свят един от тайните коридори в Бъкингамския дворец, съобщава Sky News.

На 9 юни, когато официално се празнуваше рождения ден на кралицата, принцесата качи в профила си в Инстаграм снимка на баща си принц Андрю. На кадъра таткото позира в парадна форма на полковник от Гренадирската гвардия.

По-късно Евгения призна, че постът й е причинил много неприятности. Оказало се, че коридорът с бюстовете и картините, в който позира баща й, е недостъпен за простолюдието. А принцесата е отказала да свали снимката от профила си.
 Феновете на Меган Маркъл беснеят срещу двойните стандарти в кралското семейство! За принцеса Евгения може, а за актрисата – не!

Животът на членовете на кралското семейство на Великобритания е подчинен на строги правила. Например големият син на принц Уилям и Кейт Мидълтън – принц Джордж, е длъжен да се появява пред публика по къси панталонки, независимо дали навън е лято, или зима, защото такъв е етикетът за момченцата от кралското семейство, които нямат навършени 7 години. / jenata.blitz.bg

Коментирай