logo

Самотен баща се облече като жена, а причината разплака всички! СНИМКИ

Самотен баща се облече като жена, а причината разплака всички! СНИМКИ

33-годишния Даниел боядиса брадата си розова, сложи руса перука и облече рокля, за да зарадва дъщеря си

На какво ли не са способни мъжете, а какво остава за бащите. Сега от jenata.blitz.bg ще ви разкажем за уникалната история на 33-годишния бразилец Даниел Кореа.

През 2016 година съпругата му Стела Нолето почива след дългогодишна борба с автоимунното заболяване лупус. 

Така Даниел става самотен баща, който трябва да се грижи за 3-годишната си дъщеричка Луна.

Преди няколко дни той реши да се преоблече като жена, а причината за това му действие разплака всички.

Въпреки голямата загуба Даниел и малката Луна някак си успели да намерят начин да живеят с болката. Двамата наскоро решили да отдадат почит на Стела и на всички майки, правейки нещо наистина възхитително.

 
„Обещах да бъда най-добрият баща на света и съм. Мога само да ти благодаря за най-добрите 8 години от живота ми. Ще те обичам завинаги“, пише Даниел под свой пост, посветен на покойната му съпруга.

Малката му дъщеря не останала безразлична към думите на баща й към починалата й майка и го помолила да се превърне в майка за един ден, за да може да се наслади на танц, посветен на Деня на майката в училището й. 

Отначало баща й не бил много ентусиазиран от идеята й. Предложил й да вземе баба си или леля й. 

Но Луна настоявала това да е баща й и накрая го убедила, че е най-добрият кандидат да се присъедини към нея на събитието.

„С очи, пълни със сълзи Луна ме помоли да бъда майка й за един ден. Тя ме помоли да си нарисувам розова брада и да нося руса перука, точно като косата на майка й“, споделя 33-годишният татко, който успя да изпълни всичките искания на дъщеря му.

Младият бразилец сподели публикация в акаунта си в Instagram и каза на хората, че преди да го съдят, те трябва да чуят неговата история: „Искам да оставя следното съобщение: Смъртта е неизбежна, но не е нужно да превръщаме това в загуба и страдание ... съгласни ли сте? Луна, аз те обичам! Лицето ти, когато ме видя облечен като „мама“, е незаменимо. Бих го направил отново“. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай