Семейство откри зловеща стая в мазето си, а вътре... ВИДЕО

Семейство откри зловеща стая в мазето си, а вътре... ВИДЕО

Никога досега не сме го виждали, а живеем тук от четири години, признава жената

Потребителка на TikTok и мъжът й намериха тайна стая в къщата си четири години след като се нанесоха в нея, съобщава New York Post.

Двойката се натъкнала на помещението докато махали килима от мазето. Те забелязали плъзгаща се стена от гипсокартон. А зад нея открили метална врата, водеща към малка стая.

"Какво за Бога? Никога досега не сме го виждали, а живеем тук от четири години", заявява авторката на видеото. 

Момиче си купи къща и намери тайна стая в мазето

От кадрите се вижда, че тайната стая разполага с канализация и осветление: работещ ключ, електрическа крушка и няколко жици, висящи на стената. На пода пък има голямо петна от ръжда.

@kids_up_in_here Unedited first views of the hidden room. #creepy #hiddenroom #hiddenroominmyhouse #hiddenrooms #creepytok #fyp original sound - Aurora Blazingstar

 

Според партньора й, малката стая е била убежище, което е можело да се използва в случаи на природни бедствия, нахлувания на апаши и други заплахи.

Страховитото помещение в мазето не е единствената тайна стая в дома на семейството. Другото помещение на горния етаж било скрито зад огледалото на стената и в момента се използва като стая за игри. 

Клипчето на жената се превърна в истински вирус в мрежата. А много интернет потребители побързаха да изразяват безпокойство си от видяното.

Жена откри страховита тайна стая в спалнята си, а вътре... СНИМКА

"Госпожо, това крещи стая за убийства. Вратата се отваря само отвън, има сифон и "ръжда" по пода. Мисля, че трябва да накарате полицията да влезе и да види това", казва един коментатор.

"Паник стаите нямат заключване от външната стена", отбелязва друг.

"Всъщност изглежда като стая, в която сериен убиец е отвел жертвите си, за да ги накълца. Погледнете случайния сифон в пода", посочва притеснено трети. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментирай