Шокиращо разкритие: Принцеса Даяна обичала повече Хари, защото Уилям бил и ще е… (СНИМКИ)

Шокиращо разкритие: Принцеса Даяна обичала повече Хари, защото Уилям бил и ще е… (СНИМКИ)

Когато стане дума за британското кралско семейство всички очакват с нетърпение някоя пикантерия или тайна, която да докаже, че и те са хора. Е, сега авторът Ричард Кей, който пише книга за живота на покойната принцеса Даяна, разкри нещо шокиращо. 

Той твърди, че самата принцеса на народа му е споделила приживе, че повече обира малкия Хари, отколкото Уилям, и че именно на малкото си момченце обръща повече внимание.

А причината се оказа не друга, а самия Уилям. 

„Съдбата на Уилям е предопределена. Някой ден той ще бъде крал на Великобритания. Всеки го обича от малък и му обръщат много по-специално внимание. А горкият ми Хари сякаш е пренебрегван. Точно затова се опитвам да му отделям повече време и внимание. Не че не обичам и Уилям, но той ще е обичан от всички някой ден, а Хари малко или много ще остане в страни от обективите”, споделяла навремето принцеса Даяна.

Тя все пак признавала, че с принц Чарлз се опитват да отделят по равно внимание и обич към двете си момчета, но за разлика от тях другите не постъпвали така.

„Веднъж Хари ми каза, че не обича да ходим при баба му Елизабет. Причината е, че Кралицата е много по-развълнувана от появата на Уилям и му отделя повече внимание и любов”, спомняла си с тъга принцесата на народа.

Даяна и Чарлз искали децата им да имат сравнително нормално детство и точно затова карали всички в двореца да се обръщат към малките принцове само с имената им, а не с кралските им титли.

„Хари ревнуваше Даяна, ревнуваше и от Уилям. Даяна прощаваше всички бели на малкия си син, а към големия бе сравнително по-строга майка”, спомня си Ричард Кей. Той разказа и една странна случка, която смият принц Хари му споделил: „Болен съм и днес няма да ходя на училище. Това е страхотно, защото целия ден с мама ще бъдем сами в двореца и тя ще се грижи само и единствено за мен. За мен, а не и за Уилям”.

И въпреки, че Даяна е била по-снисходителна към Хари, както той така и Уилям споделят през 2007 година,когато се навършиха 10 годни от смъртта на майка им: „Тя бе една страхотна жена, която всички гледаха с интерес и възхищение. Каквото и да правеше тя най-вече бе най-страхотната майка на света. Като нея нямаше и няма да има друга”. / jenata.blitz.bg 

Коментирай

Хайде научете първо български език!

Хайде научете първо български език! 24.10.2018 22:23

Я да видим как се пише тази дума - по-снисходителна? По клюките ви бива. Зорлем търсите новини, за да ви върви бизнесът. Знаем, че сте плоски и за хора без изисквания. Но като се пънете, покажете ниво.

Лили

Лили 24.10.2018 22:44

И за да отмъсти на баба си се ожени за тая грозна,дърта ,разведена артистка. Такъв срам за кралското семейство е тая слугиня.

Нина

Нина 06.04.2019 14:23

Ах,,ах,,тази Лили,коментиращата с вещина кралските отмъщения...От кой курник изскочи..питам,,че толкова фашкии изсра,,,Я,си гледай твоята мръсна и злобна мутра и затвори нааканата си уста

Nina

Nina 31.08.2022 11:56

Ах..ах тази Нина как пък вижда кой от кой курник изкача,сигурно нейния курник е наблизо и кой какви фашкии изсира. Достатъчно за да си напълниш гнусната си смрадлива мутра Нинооо. Да ти е сладко!