logo

Съпругът на Марина се държеше странно, а щом тя видя ВИДЕО от скритата камера у дома го напусна 

Съпругът на Марина се държеше странно, а щом тя видя ВИДЕО от скритата камера у дома го напусна 

Дълго време жената се чудела на какво може да се дължи поведението на половинката й и дали постъпва правилно като го записва тайно

Дълго време съпругът на Марина се държеше изключително странно. Именно заради това жената решила да сложи скрита камера в дома им, за да види на какво се дължи неприсъщото поведение на половинката й, тъй като случващото се около нея започнало да плаши.

Зловещият детайл в семейната история е, че Марина едва ли някога ще забрави записа от скритата камера. Тя можеше да си представи всичко друго, освен това, което видяла на записите. 

След като изгледала видеото Марина без да се поколеба нито секунда си събрала багажа и напуснала Андрей и дома им. 

Странност в поведението на съпруга й
Отначало поведението на Андрей не пораждало никакви притеснения в Марина – той работел, прекарвал свободното си време с нея и понякога се отпускал с приятели. 

Но постепенно той започна да се променя и то не към по-добро. Жената не обърна внимание на странността в поведението му, смятайки, че съпругът й е уморен на работа, изпитва стрес и т.н.

Марина вярвала, че това скоро странното поведение на Андрей ще отмине от само себе си – така както се е и появило.

Да, но минали още няколко месеца по този начин и странността в поведението на съпруга й само се засили. Марина започна да се притеснява сериозно. 

Трудно е да се опишат всички действия в поведението на Андрей – често имал конвулсивно дишане, постоянно мърморел, фокусирал на погледа си върху една точка в продължение на няколко часа и други. 

„В такива моменти Андрей изглеждаше като луд“, спомня си с ужас Марина.

Тя  заподозря съпруга си в употреба на алкохол или наркотици, но по никакъв начин не показвал признаци на опиянение от подобни субстанции.

Това още повече паникьосало Марина и тя не знаела как да разбере истинските причини за това поведението на съпруга й. Когато и да го питала защо прави тези неща той казвал, че няма нищо подобно и тя си измисля.

Решението на притесненията й дошло случайно. По време на рекламите на филм, който гледала, пуснали клип, заснет със скрита камера. Марина решила и тя да инсталира камера в къщата.

Плашеща истина
И така, Марина купила скрита камера и я инсталира в общия й дом с Андрей. Дълго време камерата записвала, но жената не смеела да погледне кадрите.

Дълго се съмнявала дали постъпва правилно като тайно записва какви ги върши мъжът й когато е сам. Но когато поведението на Андрей ставало все по-лошо, жената решила да гледа видеото.

Това, което видяла, буквално смразило кръвта й. „Никога няма да забравя това, което видях. Признавам си, че очаквах всичко, но не и тези неща – беше повече от зловещо“, спомня си с ужас Марина.

Оказва се, че в нейно отсъствие съпругът й е правил някои непонятни ритуали в къщата им. 

Той рисува странни йероглифи на печката и на трапезната маса, изгарял пръчки в къщата, ходил с трева в ръце и я разклащал навсякъде. Той правел куп магически ритуали, приличайки на луд.

Марина вярвала в магиите, но никога не се била сблъсквала реално с нея. Мислила си, че Андрей се държи така защото имал криза на средната възраст или страдал от нервни сривове, но това, което видяла я ужасило.

Преди да напусне общия им дом Марина все пак поговорила отново с Андрей и му казала, че знае какви ги върши. Той обаче й се разкрещял – обвинил я отново, че си измисля и има нужда от психиатър. Тогава съпругата реши да помоли близките на мъжа й за помощ.

Нужда от помощ
Марина разговаряла с роднините на съпруга си, разказала им за лудориите и поведението на Андрей, както и че според нея той се нуждае от специализирана помощ. Но роднините на мъжа й само свили рамене и казали, че с времето ще отмине.

Отказът им да помогнат и на Марина, и на Андрей, само засилило решението й да се спаси от този ужас. Жената събрала багажа си и напуснала мъжа си и семейния им дом. Отишла да живее при родители си, а мъжът й така и не я потърсил повече. Развели се по взаимно съгласие. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

оффффф

оффффф 11.02.2021 22:41

Блиц,за сетен път се убеждавам,че сте едни най-обикновени селски идиоти!

Costas

Costas 12.02.2021 0:05

Според мен еве кафеварката.

Некой

Некой 12.02.2021 1:19

Кви са тия глупости бе? Да ви се*Ра на сайта миризлив!

Много смях

Много смях 12.02.2021 7:56

Толко много , е харесвал , кухненските шкафове , та чак е флиртувал с тях , мужика .

Hali Galli

Hali Galli 12.02.2021 16:57

Нормалните мъже манструбират в тоалетната, а ненормалните в кухненската мифка. Мойко не, той си има десна ръка за случая. Бико.в