logo

Съпрузи откриха тайни стълби под пода на дома си, а когато слязоха по тях... СНИМКИ

Съпрузи откриха тайни стълби под пода на дома си, а когато слязоха по тях... СНИМКИ

Двамата не подозирали за съществуването на тайното помещение, докато не забелязали, че част от пода е изгнил и решили да го сменят

Семейство намери страховита тайна стая под пода на старата си къща и я превърна в модерен домашен киносалон, съобщава The Mirror.

През 2015 г. 39-годишният Бен Ман и съпругата му Кимбърли се преместили в сграда, построена преди 1990 г. Съпрузите не подозирали за съществуването на тайното помещение, докато не забелязали, че част от пода е изгнил и решили да го сменят. 

Когато започнали да отстраняват дъските, пред очите им изникнало тайно стълбище, което водело към страховито старо мазе.

Зловещо: Момиче откри тайна стая в дома си, а вътре я чакаше кошмар ВИДЕО

На долния етаж имало зловеща стая, пълна с вода. Заради влагата част от гредите и стъпалата били изгнили. 

"Подозирах, че нещо е скрито отдолу, след като забелязах, че много от къщите на нашата улица имат стъпала, водещи към мазета", споделя британецът.

Той обаче решил да не бърза с ремонта на страховитата стая и се заел с обновлението на основната част от къщата. Мъжът определя находката си като истински бонус, въпреки факта, че тя се нуждаела от огромен ремонт. 

Когато Бен най-накрая стигнал до тайната стая, решил да я превърне в модерен домашен киносалон и стая за игра за едногодишната си дъщеря Бела.

Даниел си взе малък апартамент, но щом отвори тайник в пода изпадна в ужас! Откри нещо страховито, а после… ВИДЕО

За ремонта и обзавеждането на зловещото мазе отишли 4 500 паунда. Сега то изглежда като корица от списание.

"Ползвах много използвани материали. Сам изградих системата, за да изпомпвам водата и спестих много пари, тъй като направих всичко сам", казва британецът.  

Зловеща сграда с апартаменти взриви TikTok! Ето защо

"Има голям Г-образен диван, рафтове, машина за пуканки, автомат за сладкиши, мини хладилник, проектор и бар. Това са около 12 квадратни метра и е напълно функционираща стая. Изключително сме щастливи, че го открихме", казва в заключение той. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Охридски

Охридски 21.01.2022 17:44

Това е тайната квартира на Тираджията от Лозенец,тъй като вече се прибра във България......????