Стефани спечели най-голямата награда в живота си, но мъжът й направи нещо, от което цялата мрежа избухна в смях (СНИМКИ)

Стефани спечели най-голямата награда в живота си, но мъжът й направи нещо, от което цялата мрежа избухна в смях (СНИМКИ)

Във всяка добра връзка, вашият партньор е вашият най-голям фен и почитател на вашите житейски постижения. Съпругът Зак Стурино показа на света колко добре се вписва в тази роля, след като съпругата му Стефани спечели първият маратон, в който някога е участвала. Той я поздрави с нещо по-добро от всеки златен медал.

"Стефани не само трябваше да се грижи за дома ни, но и продължи да работи на пълен работен ден, да се грижи за децата ни, а също и да спечели спринта от пет километра през миналия уикенд", споделя съпругът, който в момента се възстановява от операция на коляното. "Аз съм толкова горд с нея и толкова благодарен", казва Зак.

"Аз бягам и се разхождам от около 10 години. Винаги съм се наслаждавал на това като на форма на упражнение, но никога не се занимавала професионално. Затова реших да се пробвам на маратона", споделя Стефани.

"Зак винаги е вярвал в мен и моите цели. Когато му казах, че се участвам той много се развълнува. След състезанието пак сподели, че е наистина учуден, че съм първият човек, който пресече финалната линия", добавя тя.

Именно финалът обаче се оказа епичен. Не за друго, но щом съпругът й видял снимката от края на състезанието той изпаднал в див смях от физиономията на жена му.

Това го вдъхновило да отвори Фотошопа и да й покаже от какво според него тя бяга. Зак вмъкна Стефани в битката в Памплона, няколко класически филмови сцени и друга забавни обстановки.

След творенията им общите им семейни приятели попитали Стефани дали вече е заличила Зак от сватбените им снимки.

"Мислеше си, че няма да оживея, след това, което направих. За щастие тя има голямо чувство за хумор", споделя Зак.

Но какво точно е измайсторил той с жена си може да видите в следващите снимки, от който целият интернет избухна в смях. / jenata.blitz.bg

Коментирай