Свекърва извъртя долен номер на снаха си на сватбата ВИДЕО

Свекърва извъртя долен номер на снаха си на сватбата ВИДЕО

Ядосвах се все повече и повече, докато накрая не побеснях, споделя младоженката

Свекърва дойде на сватбата на сина си, издокарана в бяла рокля, и вбеси булката. За скандалната случка съобщи самата младоженка в профила си в TikTok. 

Жасмин Хопър разказва, че майката на жениха й помагала да избере тоалета си за сватбената церемония и била наясно с какво ще е облечена. Въпреки това обаче се появила в подобна бяла макси рокля с деколте, украсена с дантела.

 

@jazzyhop555 #mil #boymom #motherofthegroom #whiteweddingdresses #toxicmil #milwearingwhite #sonsweddingday original sound - ozu

В деня на сватбата младата жена била погълната от случващото се и не потърсила обяснение от новата си роднина. 

Да пази Господ: Нагла свекърва нелепо съсипа сватбата на сина си

"Когато обаче на следващия ден разглеждах сватбените снимки, които ми изпратиха, си помислих: "Защо тя носи същата рокля като мен?". Ядосвах се все повече и повече, докато накрая не побеснях", казва тя.

Девет месеца по-късно свекърва й все пак се извинила за постъпката си, но след това решила да използва снимки от сватбата за коледни картички, което отново провокирало конфликт между двете жени. 

За да си спести неприятните емоции, Жасмин е решила да прекрати всякаква комуникация с майката на съпруга си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

...

... 27.02.2023 13:33

........ Мн хубаво. Да не я засенчва сакън!

Гост

Гост 02.03.2023 8:50

Тази психично болна жена със сигурност има някакви мераци към сина си. Защо безнаказано се позволява на хората да имат деца и да им съсипват живота. Трябва най- накрая да се осъзнаят и да има някакъв тест преди да се позволява на хората да стават родители.