logo

Свекърва направи смъртоносен пай за бъдещата й снаха, а мрежата я разпъна на кръст

Свекърва направи смъртоносен пай за бъдещата й снаха, а мрежата я разпъна на кръст

Жената случайно отровила приятелката на сина й, след като им направила съмнителен десерт

Много жени ще се съгласят с твърдението, че свекървите им изобщо не са добри жени. Е, това важи с пълна сила за бъдещата свекърва на една жена, която се представи в социалните мрежи с псевдонима SweNon.

Тя сподели, че е била отровена по вина на майката на гаджето си и попитала потребителите дали би било справедливо, ако я помоли да плати медицинските й разходи.

Според SweNon, майката на гаджето й е направила пай от горски плодове, които отглеждала във фермата й. Момичето призна, че тя и нейният приятел усещали странна миризма докато ядат въпросния пай и затова предупреди домакинята. 

В отговор на тази забележка тя се обидила и уверила, че всичко е наред с пая.

Около половин час след изяждането на пая всички се почувствали неразположени и извикали линейка. Момичето не е било постоянно пребиваващо в тази страна, затова медицинските грижи са й стрували повече от останалите - 700 евро.

Родителите на SweNon я посъветвали да поиска от майката на младежа пари за лечението й, тъй като тя е виновна за случилото се. Когато момичето се обърна към жената с тази молба, тя го прие като обида. 

За съжаление и самият приятел на отровеното момиче не застанал на нейна страна, тъй като не искал да обиди собствената му майка. 

Повечето потребители подкрепиха момичето и осъдиха не само приятеля й, но и майка му. 

„Тя може поне да предложи да сподели средствата, отделени за лечението ти. Дори и да е напълно невинна трябва поне са сподели болката ви”; „Бъдещата ти свекърва е трябвало да бъде по-внимателна при готвене. И вашето гадже трябваше да осъди майка му за това, че заради нея всички сте се разболели и сте понесли финансови загуби”, аргументират се потребителите, които защитават горкото отровено момиче. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай