logo

Тези 15 неща привличат късмета в дома ви, бързо ги намерете!

Тези 15 неща привличат късмета в дома ви, бързо ги намерете!

Някои просто интериорни детайли могат да направят дома ви уютен, а вас щастливи. За целта просто трябва да позиционирате някои от най-обикновените неща в дома си, но така си гарантирате истински щастие и любов. Семейството ви ще е истински сплотено и ще се наслаждава на всеки миг вкъщи, а целта ви трябват тези 15 неща:

Червена врата

Боядисайте вратата си в червен или оранжев цвят. Това носи късмет. Това обаче е хубаво за южно изожение, според Фън Шуй. Ако тя е със северно, то нека цветовете й да бъдат черно или синьо, ако е западно – сива или бяла, а ако е източно – кафява или зелена.

Мека мебел и тъкани

Според десетки изсследвания всичко меко в къщата, допринася за уюта й. Не се страхувайте да хвърлите повече пари за килими, наметала, възглавници или просто удобни кресла.

Слонове

Тези големи и добри животни се считат за много верни, мъдри и символизиращи късмета. Хубаво е да ги сложим на някой рафт с гръб към входната врата.

Свежи цветя

Живите цветя носят щастие у всеки дом, според практикуващите Фън Шуй. Освен това те привличат късмет. Единственото условие обаче е да избягвате цветя с бодли и шипове.

Тамян

Сам по себе си този аромат е много приятел. Той пъди отрицателната енергия от къщата. Запалете го и ще се заобиколите с хармония и късмет.

Плодове

Всички знаем как докторите препоръчват да ядем по ябълка на ден за здраве. Е, и с дома е така. Колкото повече плодове имате, толкова повече ще се радвате на здраве и богатство. Подредете плодовете в красиви кошници и ги сложете на прозорци и из кухнята, за да привлечете положителната енергия.

Калинка

Всички се радваме на тези сладки насекоми. Мнозина вярват, че те носят късмет. Хубаво е у дома си да имате фигурка или картина точно на калинка. В древни времена се е смятало, че тя е посредник между Бог и Хората. Съществува поверие, че ако си пожелаете нещо, докато държите калинка и я пуснете да излети в небето, то всичко ще се сбъдне.

Подредба

Според експерти, е хубаво мебелите ви да са подредени в кръгла форма, за да се генерира свободно движение на енергия в стаята.

Подкови

Много хора вярват, че тя носи късмет. Мненията как тя да бъде окачена над вратата да различни. Според някои, трябва да е нагоре, за да не изтича щастието, а според други надолу – за да щастието пада върху тези, които минават под нея.

Антре

Ако имате такова, задължително изхвърлете всички боклуци от него, защото те събират лоша енергия.

Чай от лайка

Сам по себе си той е вкусен и полезен, но се счита, че също така носи благоденствие и късмет.

Огледала

Огледалата се използват за привличане на положителна енергия.

Звезди

Звездите с петте си ъгъла привличат щастие – дали в картина или фигурка, хубаво е всеки да има една в дома си.

Аквариум с риби

Това е най-големият знак за богатство, щастие и късмет. Рибата символизира изобилието.

Бели крушки

Привличат щастието в дома ви като магнит./jenata.blitz.bg

Коментирай

swetozar

swetozar 26.05.2018 21:10

Я стига глупави манипулации! Аман от простотии!