logo

Тези 4 растения в дома ви ще ви направят богати

Тези 4 растения в дома ви ще ви направят богати

Отглеждате ли ги в жилището си, съвсем скоро портфейлът ви ще се напълни

Всички знаем, че около нас преминават множество енергийни потоци. Добрата или отрицателната енергия обаче може да се влияе от най-различни неща, в това число и от растенията.

Тази къща струва $7,6 млн.! Мислите, че е скъпо? Само надникнете вътре и... (СНИМКИ)

Днес ще говорим именно за тях и по-специално за тези, които привличат парите в дома. Има няколко, които е добре да отглеждате, ако искате съвсем скоро да се окажете с по-пълни портфейли.

Колкото и да не вярвате, гарантираме ви, че ако опитате, съвсем скоро ще разберете, че в следващите редове няма нищо случайно.

Ето кои са тези 4 растения:

Дърво на парите

Не случайно може да видите такова растение в някои банки или счетоводни отдели. Където е то, винаги има пари. Защо и вие да не си сложите едно такова у дома. Не бързайте да го купувате обаче.

По-скоро отчупете от някъде малък клон и така един вид вие сами си хващате късмета След това го поставете в малко вода. То бързо пуска бели корени, а след това го засадете в саксия.

Според Фън Шуи е добро то да бъде позиционирано на прозорец с южно или югоизточно изложение. Заоблените му форми акумулират положителна енергия, идваща от парите.

На пръв поглед това е най-обикновен стар автобус, но когато погледнете вътре, ще останете без думи! (СНИМКИ)

Dracena Sander

Това растение символизира кариерния растеж. Където пък има професионален просперитет, обикновено има и увеличение на доходите. Добре е да поставите в дома си и едно такова бамбуково растение. Така ще привлечете повече финанси.

Лора си купи порутена обществена тоалетна в Хайд парк, запретна ръкави и... Крайният резултат ще ви остави без думи (СНИМКИ)

Папрат

Тя символизира трупането на богатство. Добре е обаче това растение да не бъде оставено да изсъхва. Колкото по-добре изглежда цветето и колкото повече грижи се полагат за него, толкова по-добре ще бъде и вашият портфейл.

Дърво на желанията

Някои дори му викат „Доларово дърво”. Има обаче нещо важно. Не е хубаво вие да си купувате такова растение, добре е то да ви бъде подарено, затова просто намекнете на някой ваш близък, че копнеете именно за такова.

Прекрачите ли прага на това кокетно студио от 35 м², на момента ще забравите за просторното си жилище (СНИМКИ)

Освен това не забравяйте, че ако не полагате достатъчно грижи за него, ефектът може да е обратен. Колкото повече се стараете при отглеждането му, толкова по-голямо ще е финансовото ви благополучие, гарантираме ви./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Дааа

Дааа 16.04.2021 20:57

Докато отглеждах тези растения, парите като че бягаха от нас. Като ги извадих извън дома, нещата се отпушиха и парите започнаха да идват, но с много труд и работа.....